Actorul Tom Hanks, gest înduioșător pentru un copil batjocorit la școală pentru că îl cheamă Corona

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/04/2020, 16:48
Actorul Tom Hanks, gest înduioșător pentru un copil batjocorit la școală pentru că îl cheamă Corona
Tom Hanks a ajutat un puști batjocorit la școală din cauza numelui său, Corona. Sursa foto: hepta.ro

Actorul Tom Hanks a dat dovadă de umanitate în cazul unui puști de 8 ani care zi de zi se lovește de răutatea colegilor de la școală din cauza numelui pe care îl are, Corona.

Tom Hanks, abordat printr-o scrisoare de un puști pe care îl cheamă Corona

Corona de Vries, Queensland, Australia, i-a scris o scrisoare de încurajare actorului care a luat coronavirusul în timp ce filma în țara cangurilor pentru o producție cinematografică.

În respectiva scrisoare, puștiul este curios în ce stare e actorul, iar presa australiană spune că și acum se mai interesează de ceea ce face acesta. Printre rânduri, băiatul s-a plâns că ai săi colegi nu îi mai dau pace de când a început pandemia de coronavirus din cauza numelui pe care îl poartă, unul de altfel rarisim.

Tom Hanks a citit scrisoarea și a fost extrem de emoționat să vadă că un copil care a suferit din cauza bullying-ului, cu numele Corona, se interesează dacă se simte bine, așa că i-a răspuns, textul devenind viral.

Ce i-a răspuns actorul. I-a făcut și un cadou frumos

„Dragă prietene Corona, scrisoarea ta ne-a făcut, pe mine și pe soția mea, să ne simțim minunat. Îți mulțumim pentru faptul că ești un prieten așa de bun – prietenii îi fac pe prietenii lor să se simtă bine când le este greu”, a scris actorul în epistola sa, conform 7News Gold Coast.

Hanks i-a făcut cadou mașina lui de scris care, în mod foarte ciudat, e produsă fix sub brandul Corona.

„Știi că ești singura persoană pe care o cunosc care are numele Corona – la fel ca inelul din jurul Soarelui, o coroană. Cred că această mașină de scris ți-ar prinde bine. Întreabă un adult cum se folosește și scrie-mi înapoi”, a completat în scrisoarea care a făcut înconjurul lumii actorul Tom Hanks.

 

Tom Hanks has written a heart-felt letter to a young Helensvale boy named Corona. The 8-year-old was being bullied at…

Posted by 7NEWS Gold Coast on Thursday, 23 April 2020

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×