Actorul Robbie Coltrane din Harry Potter a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. Se luptă cu dureri incredibile

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 13:12
Actorul Robbie Coltrane din Harry Potter a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. Se luptă cu dureri incredibile GALERIE FOTO
Actorul Robbie Coltrane din Harry Potter a rămas imobilizat în scaunul cu rotile

Actorul Robbie Coltrane, cunoscut pentru rolul lui Rubeus Hagrid din Harry Potter, a rămas imobilizat în scaun cu rotile. Scoțianul a avut o apariție rară în public după ce în urmă cu mai mulți ani a fost diagnosticat cu osteoartrită, cea mai frecventă formă de artrită.

Actorul Robbie Coltrane din Harry Potter a rămas imobilizat în scaun cu rotile după fost diagnosticat cu osteoartrită

Coltrane a fost prezent la un eveniment din Londra, unde a apărut în scaun cu rotile. Boala distruge încet cartilajul care învelește articulația și duce la frecarea oaselor unele de altele, dar și la apariția simptomelor dureroase și, în cazuri mai grave, a invalidității. În acest moment, actorul scoțian așteaptă să fie operat la genunchi.

O sursă apropiată a dezvăluit presei britanice că durerile lui Coltrane au devenit din ce în ce mai greu de suportat. „Robbie a suferit dureri constante în ultimii ani, iar genunchiul său se deteriorează în fiecare zi.

Actorul Robbie Coltrane din Harry Potter a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. Se luptă cu dureri incredibile
Actorul scoțian se luptă cu dureri incredibile

”Este extrem de frustrant pentru el, dar are mari speranțe că va putea merge din nou”

Nu mai poate merge fără ajutor, iar acum se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile. Aşteaptă să fie supus unei proceduri chirurgicale în America pentru a-şi recăpăta articulaţia. Este extrem de frustrant pentru el, dar are mari speranţe că va putea merge din nou după operaţie”, a declarat un apropiat al actorului.

Actorul Robbie Coltrane din Harry Potter a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. Se luptă cu dureri incredibile
Coltrane speră să poată merge din nou după operație

Mai mult, Coltrane a vorbit despre starea sa de sănătate, într-un interviu din 2016, spunând că medicii i-au recomandat să slăbească, altminteri există riscul să rămână invalid. „Simt dureri îngrozitoare în fiecare zi. Am făcut investigaţii, iar medicii au descoperit că la unul dintre genunchi nu mai am niciun cartilagiu. E complet dezintegrat”, explica Coltrane în urmă cu trei ani. Anthony Robert McMillan, pe numele său real, și-a luat numele de scenă Coltrane drept un omagiu adus saxofonistului John Coltrane. Acesta și-a început cariera actoricească în jurul vârstei de 20 de ani și a debutat în seria BBC „A Kicj Up the Eighties“, din anul 1981. Cel care l-a propulsat rapid în diferite show-uri TV și sitcom-uri a fost umorul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×