Actorul Michael J. Pollard a murit! Era cunoscut pentru rolul din Bonnie şi Clyde

Alex Năstase   
în Stiri mondene
23/11/2019, 20:52
Actorul Michael J. Pollard a murit! Era cunoscut pentru rolul din Bonnie şi Clyde GALERIE FOTO
Michael J. Pollard a murit la vârsta de 80 de ani. Sursa foto - facebok

Actorul Michael J. Pollard a murit! Nominalizat la premiul Academiei Americane, artistul a devenit cunoscut publicului pentru rolurile din filmele „Bonnie şi Clyde” şi „Casa celor 1000 de cadavre”, „House of 1000 Corpses”. Acesta a încetat din viaţă la vârsta de 80 de ani. Regizorul Rob Zombie, cel care a lucrat cu Pollard la „Casa celor 1000 de cadavre”, a făcut anunţul pe o reţea de socializare.

Actorul Michael J. Pollard a murit!

„Am pierdut un alt membru al echipei noastre de la „Casa cu 1000 de cadavre”. M-am trezit cu vestea că Michael J. Pollard a murit. Mi-a plăcut întotdeauna ce a făcut şi prezenţa sa unică pe ecran”, a spus Zombie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„A fost unul dintre primii actori cu care am ştiut că vreau să lucrez. Ne va lipsi”, a continuat acesta. Actorul s-a născut în 1939, în Passaic. Pollard a urmat cursurile Academiei Montclair şi ale Actors Studio din New York. Iniţial a lucrat în televiziune. Abia la finalul anilor 1950 a apărut în câteva seriale „Lost in Space” şi „Star Trek”. Artistul s-a remarcat odată cu rolul lui C. W. Moss, din „Bonnie şi Clyde”, filmul din 1967 cu Warren Beatty şi Faye Dunaway.

Era cunoscut pentru rolul din Bonnie şi Clyde

De remarcat că Michael J. Pollard a primit o nominalizare la premiile Academiei la categoria „cel mai bun rol secundar” şi o nominalizare la premiile Bafta pentru tânără speranţă. A mai jucat în „Dirty Little Billy”, „Melvin and Howard”, „Roxanne” şi „Tango & Cash”. Recent, Pollard a apărut în filmul cult din 2003, „Casa cu 1000 de cadavre” („House of 1000 Corpses”). Ultimul rol a fost în „The Woods” din 2012.

„Este o pierdere importantă pentru cinematografia mondială. Michael J. Pollard avea un dar aparte, lucru recunoscut de mai toți specialiștii”, au spus reprezentanți ai Academiei Americane de Film

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×