Actor celebru de la noi, atac cerebral în plină stradă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/09/2015, 21:48
Actor celebru de la noi, atac cerebral în plină stradă

Scene dramatice au avut loc, joi seara, în centrul Bucureştiului. Un cunoscut actor şi regizor a căzut secerat în faţa unei săli de spectacole, după ce a făcut un atac cerebral. Alecu Croitoru a fost dus de urgenţă la spital.

Cunoscutul actor Alecu Croitoru a căzut, joi seara, în plină stradă din cauza unui atac cerebral. Potrivit România TV, totul s-a întâmplat în centrul Capitalei, jurul orei 18.00, în faţa unei săli de spectacol. Trecătorii au fost cei care au sunat la 112. Medicii au sosit în câteva minute şi l-au transportat pe actor la spital.

Alexandru Gheorghe Croitoru (n. 8 decembrie 1933, Bogza, Vrancea) este un regizor, profesor universitar, poet şi actor român.

După absolvirea Şcolii Normale „Vasile Lupu” din Iaşi, unde l-a cunoscut pe Nicolae Labiş, a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti (actualul UNATC), debutând ca regizor în 1964 cu pelicula Merii Roşii.

Este profesor universitar la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, unde predă Arta regiei şi a actorului de film şi televiziune.

Filme cu Alecu Croitoru

One second of life / O secundă de viaţă (2009) Trailer
Milionari de weekend (2004) – Muzeograf
Secretul lui Nemesis (1985) Trailer
Secretul lui Bachus (1984) – cerşetor orb Trailer
Sosesc păsările călătoare (1984)
Păcală (1974)
Aproape de soare (1961)

 

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×