Pentru aceste zodii, anul 2018 vine cu suferinţe grave în dragoste!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/01/2018, 14:44
Pentru aceste zodii, anul 2018 vine cu suferinţe grave în dragoste!

Noul an vine cu veşti proaste pentru unele dintre zodii. Acestea nu se vor bucura de iubirea la care visează, iar dacă sunt deja într-o relaţie, aceasta nu va fi una de lungă durată, din păcate. 

BERBEC

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Chiar dacă nu recunoşti, tu şi partenerul aveţi probleme de cuplu mai vechi şi nu va mai înţelegeţi ca la început. Anul 2018 s-ar putea să vă aducă o despărţire, însă nu trebuie să suferi sau să îţi pierzi cumpătul. S-ar putea ca acesta să fie cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat în toată viaţa ta. Încearcă să priveşti înainte şi să te gândeşti că dacă aveaţi probleme mai vechi poate că nici nu va potriveaţi împreună.

Aceste zodii vor suferi din dragoste în anul 2018!

LEU

Ai luptat mult până să îţi găseşti pe cineva, însă nici această persoana nu îţi este predestinată. Nu mai comunicaţi şi ajungeţi să vă certaţi din orice nimic. Mai mult, poate ar fi mai bine să te întrebi dacă partenerul îţi este fidel, căci s-ar putea să ai parte de surprize total neplăcute. Orice dezamăgire ai avea, încearcă întotdeauna să vezi şi partea plină a paharului, căci vei avea satisfacţii pe toate celelalte planuri.

SCORPION

Eşti campioana la relaţii eşuate şi asta pentru că întâlneşti mereu persoanele nepotrivite. Nu te potriveşti deloc cu partenerul şi acest motiv te va face chiar pe tine să pui capat relaţiei în 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×