S-A AFLAT! Acesta e cel mai MARE SECRET din trecutul Prodancei!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
30/05/2015, 08:20
S-A AFLAT! Acesta e cel mai MARE SECRET din trecutul Prodancei! GALERIE FOTO

Anamaria Prodan a jucat în adolescenţă fotbal la nivel profesionist! Actuala impresară a evoluat la Inter Bucureşti pînă la 18 ani, ca fundaş central, şi a ratat un transfer în Danemarca în ultima parte a carierei sportive.

Trecutul celei mai cunoscute impresare din România ascunde o surpriză de proporţii. Acuzată de mulţi că manageriază fotbalişti pe banda rulantă, dar nu se pricepe să dea cu piciorul în minge, Prodanca le dă o palmă morală contestatarilor.

Din păcate, ANUNTAM! După 3 săptămâni de stat în spital A MURIT!!!

Surse din preajma soţiei lui Reghecampf susţin că ea a fost o bună jucatoare de fotbal.Pentru cine nu ştie, Anamaria a evoluat timp de cinci ani, încă de la vîrsta de 13 ani, la Inter Bucureşti, pe post de fundaş central. A fost remarcată la o selecţie în şcoli, aşa cum se făcea în trecut, pe vremea comuniştilor. Ea era singura fată din echipa instituţiei de învăţămînt la care studia şi a fost şi singura luată la nivel de performanţă.

El e BĂRBATUL care A REFUZAT să facă SEX cu Simona Halep!A făcut TOTUL public!

Era foarte năbădăioasă şi atunci, foarte rea, arţăgoasă şi mai mereu lua cartonaşe roşii şi era eliminată, pentru că era o jucătoare care intra foarte dur la adversari pe teren.  Uneori, era aşa de hotărîtă încît se lua la harţă şi cu arbitri şi cu antrenorii”, au povestit foste colege de-ale vedetei, în exclusivitate, pentru WOWBIZ.RO

Ştirea ZILEI în showbiz!!! Vedeta PRO A DIVORŢAT!!!  Totul s-a intamplat in MARE SECRET!!!

Dincolo de duritatea ei de pe teren, evoluţiile ei au fost apreciate şi în străinătate. „Inter Bucureşti era la vremea respectivă una dintre cele mai bune echipe din Romania, asa ca si jucatoarele de acolo erau in vizorul cluburilor de afara.  Imi amintesc ca, la un moment dat, Prodanca si inca doua colege de-ale ei au fost dorite de o formatie puternica din Danemarca. Din pacate pentru ea, parintii, in special tatal sau, nu au fost de acord cu transferul la Copenhaga si i-au interzis sa mearga la negocieri, pentru ca doreau altceva pentru Ana.

ŞOC pe piaţa media!!! DESPĂRŢIRE pentru Teo şi Kanal D!!! Cu ce POST TV a semnat!!!

I-au spus clar ca importante sunt studiile si nu fotbalul si ar fi mai bine sa isi termine Facultatea de Drept, decat sa stea sa bata mingea toata ziua. Ana s-a suparat rau atunci, o saptamana nu a iesit din casa si nu a vorbit cu nimeni, dar pana la urma s-a conformat si a urmat sfatul parintilor. A renuntat la fotbal, mai ales ca se si accidentase la picior, si s-a dedicat scolii, iar peste ani, a revenit pe gazon, de data aceasta, in calitate de impresar”, a povestit o prietena din copilarie a doamnei Reghecampf.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×