Această rusoaică frumoasă a fost arestată de aeroportul din Los Angeles, sub acuzaţia că ar fi spion. Ce ocupaţie are, de fapt

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/03/2017, 23:18
Această rusoaică frumoasă a fost arestată de aeroportul din Los Angeles, sub acuzaţia că ar fi spion. Ce ocupaţie are, de fapt GALERIE FOTO

Caz puţin spus ciudat în Statele Unite. Victoria Bonya, in varsta de 37 de ani, din Rusia a avut parte de o experienta neplacuta intr-un aeroport din America. Fostul model Playboy a fost suspectat ca ar fi spion rus.

Blondina a fost arestată in aeroportul din Los Angeles de catre autoritatile americane, dupa ce au descoperit in bagajul ei cartea de vizita a unei companii care se ocupa cu camere de supraveghere.

Victoria a povestit ca persoanele de la securitate i-au pus mai multe intrebari despre presedintele Vladimir Putin. Am crezut ca ma vor deporta, insa in loc sa imi puna intrebari serioase, au dorit sa afle detalii despre Vladimir Putin. Apoi au inceput sa imi vorbeasca despre KGB„, a povestit rusoaica.

Victoria le-a explicat ca este fost model Playboy si le-a aratat pagina de Facebook, iar oamenii legii s-au inrosit si, evident, au eliberat-o indata.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×