BOMBA ANULUI! Se căsătoresc iar Victor Slav şi Bianca Drăguşanu?! Anunţ oficial al VEDETEI!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/07/2015, 00:02
BOMBA ANULUI! Se căsătoresc iar Victor Slav şi Bianca Drăguşanu?! Anunţ oficial al VEDETEI! GALERIE FOTO

Dragostea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav s-a stins la fel de repede cum a luat nastere. Din pacate, Bianca Dragusanu nu si-a putut recastiga fostul sot si din acest motiv ea a cazut prada unei depresii grave. Mai mult decat atat, starea Biancai Dragusanu s-a agravat odata cu noile declaratii ale fostului sot, declaratii care subliniaza faptul ca intre cei doi nu mai exista cale de impacare.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE SUS IMAGINI DE LA NUNTA LOR! CLICK PE SĂGEŢI!

In urma cu ceva timp, Bianca Dragusanu spera la o impacare si de ce nu la o noua casatorie cu Victor Slav, insa fostul sot a fost destul de transant si spune ca acest lucru nu este posibil, deoarece ei sunt doar foarte buni prieteni si atat. De asemenea, intrebat daca iubeste din nou, Victor Slav nu a dorit sa divulge nimic despre noua sa relatie, informeaza SpyNews.ro.

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

Toate aceste declaratii ale lui Victor Slav au impins-o pe Bianca Dragusanu in pragul unei depresii grave si a unei suferinte nemarginite.

„Din pacate, cu mine nu mai are cum sa poarte rochia de mireasa. Noi am fost casatoriti in biserica si acum suntem divortati. Daca sa spunem ca ne-am recasatori, nu am mai face-o la biserica. Nu faci de doua ori. Daca ea asa a zis ca ar mai vrea sa poarte rochia de mireasa si se referea la mine, imi pare rau, dar cu mine nu se poate.

LOVITURĂ TERIBILĂ PENTRU RĂZVAN SIMION! PREZENTATORUL DE LA NEAŢA, DISTRUS DE SOŢIE!

Eu niciodata nu ma arunc in declaratii si niciodata nu spun niciodata, dar nu cred. Suntem prieteni si eu raman prieten cu toata lumea. In ultima perioada nu prea ne-am mai vazut.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

N-am sa spun acest lucru pentru ca am spus de foarte mult timp ca nu o sa mai vorbesc despre viata mea personala”, a declarat Victor Slav in cadrul unei emisiuni TV.

Sursă: www.ziuanews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×