Accidente în lanț pe A3: 8 mașini au fost implicate. Traficul a fost blocat

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
20/12/2018, 10:03
Accidente în lanț pe A3: 8 mașini au fost implicate. Traficul a fost blocat
Accidente în lanț pe A3: 8 mașini au fost implicate. Traficul a fost blocat

Momente de groază pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 55, unde opt autoturisme au fost implicate în accidente în lanț în această dimineață. Conform unui comunicat dat de cei de la Infotrafic, carambolul s-a produs într-o zonă în care este polei pe carosabil. Nu doar pe A3 s-au înregistrat accidente în cascadă din cauza gheții de pe șosele.

Două autoturisme au derapat pe DN1 (Centrua de Vest a Ploieştiului) şi au ieşit în decor, în zona podului de la Brazi. Trei perosane au fost rănite, fiind deja transportate la spital. La ora 6.40, un alt accident a avut loc pe DJ 145, în zona comunei Măgureni. Aici două autobuze pline cu călători s-au tamponat, dar impactul nu s-a soldat cu răniţi. Patru minute mai târziu, traficul pe DN1 A a fost blocat total din cauza unui transport agabaritic. Utilajul nu a mai putut înainta din cauza poleiului pe o porţiune de pantă, dar la această ora traficul în zonă a fost reluat după ce s-a intervenit cu material antiderapant. La ora 7 dimineaţa, un alt accident s-a produs în zona Brazi, la intrare în localitatea Popeşti. Aici un autobuz fără pasageri a derapat, a lovit un stâlp care a căzut pe partea carosabilă blocând traficul, relatează adevarul.ro.

Unul dintre autobuzele implicate într-un incident rutier în această dimineață

Accidente în lanț pe A3: 8 mașini au fost implicate

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, pe autostrada Bucureşti-Ploieşti s-au petrecut două accidente, fiecare pe câte un sens de mers. În primul accident au fost implicate cinci maşini, iar în cel de-al doilea, trei autoturisme au fost avariate. În urma impactului, o persoană a suferit leziuni uşoare. Circulația rutieră a fost blocată pe sensul de mers spre Ploiești, însă, polițiștii o deviază la kilometrul 43, în zona localităţii Gherghiţa.

Conform intormațiilor din presa locală, toate victimele au fost asistate la locul incidentelor. ISU Prahova intervine cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială transport personal și victime multiple.

Din nefericire, până la ora transmiterii acestei știri s-au mai produc accidente în aceeași zonă, dar și în Ploiești și București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×