Accident violent în această dimineață! Autobuz plin cu muncitori a intrat într-o mașină lângă Ploiești

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/12/2019, 08:39
Accident violent în această dimineață! Autobuz plin cu muncitori a intrat într-o mașină lângă Ploiești GALERIE FOTO
Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Târgoviște de Ploiești. Sursa foto - facebook

Un accident violent s-a produs în această dimineață! Un autobuz care transporta nu mai puțin de 37 de muncitori a izbit o maşină, la prima oră a zilei, chiar lângă Ploiești. Din păcate, în urma incidentului, un pasager din mașină a ajuns la spital.

Accident violent în această dimineață!

De remarcat că accidentul a avut loc pe DN 72 Târgoviște – Ploiești, în apropiere de Ploiești, județul Prahova. Conform primelor cercetări, a reieșit că, din cauza nepăstrării distanței de siguranță, un autobuz a izbit în plin un autoturism.

Un bărbat de 58 de ani, pasager în maşina mică a fost transportat de urgenţă la spital. Cei 37 de muncitori au fost preluați de un alt mijloc de transport care i-a condus către locul de muncă, aceștia fiind doar speriați, însă fără nicio rană.

Autobuz plin cu muncitori a intrat într-o mașină lângă Ploiești

Circulația s-a desfășurat dirijat, pe un fir, în ambele direcții, pentru scurt timp. „Am fost alertați în dimineața acestei zile cu privire la un accident care s-a produs în apropiere de Ploiești.

Mai exact, incidentul rutier a avut loc pe DN 72,  drumul care leagă Târgoviște de Ploiești. Mai mulți oameni au apelat numărul de urgență, 112, și ne-au transmis datele exacte ale evenimentului rutier.

La fața locului au fost deplasate de urgență mai multe echipaje de intervenție. Printre ele s-au aflat salvări, dar și unități medicale de tip SMURD. Tot acolo au ajuns și representanți ai Poliției.

O echipă de descarcerare și o unitate de pompieri au mers și ele la locul accidentului. Din fericire nu a fost nevoie de acestea. În urma incidentului rutier a rezultat rănirea unui pasager.

Acesta se afla într-un autoturism de tip Dacia Logan și i s-a acordat imediat primul ajutor. Doctorii au luat decizia de a-l transporta pe acesta la spital pentru îngrijiri suplimentare și ajutor specializat.

Circulația nu a fost întreruptă, aceasta desfășurându-se pe un singur fir, este adevărat, ceva mai greoi, dar, în cele din urmă ea va fi realizată în mod normal”, au transmis reprezentanți ai IPJ Prahova

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×