FOTO ŞOC / VEDETA, la un pas de MOARTE! Accident TERIBIL de maşină

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/06/2015, 15:49
FOTO ŞOC / VEDETA, la un pas de MOARTE! Accident TERIBIL de maşină GALERIE FOTO

Este blondă, sexy şi e cunoscută în România pentru muzica de club. Dacă eşti cântăreaţă nu eşti scutită de întâmplări nefericite. Iar una din edetele de la noi, o solistă blondă şi apetisantă, a trăit cumpăna vieţii în urmă cu puţin timp! – IMAGINI IN GALERIA FOTO SUS CLICK PE POZE

Interpreta pieselor „Up Now” şi „Sentimente evidente” a trecut razant pe lângă moarte. Maşina în care se afla s-a făcut „armonică” şi faptul că a scăpat cu viaţă e chiar o minune. Imaginile de la locul accidentului sunt îngrozitoare.

ULTIMĂ ORĂ! Românii, CHEMAŢI DE URGENŢĂ la Armată!!! Anunţ OFICIAL care sperie toti romanii

Pe numele real Teodora Rusu, Adora (28 de ani) s-a dus weekend-ul trecut în Italia, pentru a realiza o şedinţă foto. Nimic nu avea să anunţe coşmarul pe care l-a trăit solista după numai câteva ore de pozat. În timp ce mergea spre un spectacol de circ, solista şi membrii din echipa ei au avut parte de un accident neaşteptat.

VIDEO + GALERIE FOTO INCENDIARA! Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ! Ce costum de baie are… 

„Eram în Italia, pentru o şedinţă foto, şi mi-am prelungit şederea pentru câteva zile, pe coasta Liguriana. Conduceam un Fiat 500 L, închiriat, şi eram pe drum din spre Sori, Genova. Mă duceam împreună cu echipa mea să vad «Psihiatric Circus» la invitaţia actorului Răzvan Popescu. La un moment dat, într-un viraj periculos, o maşina a pierdut controlul şi a intrat frontal în noi. A venit salvarea, poliţia şi rampa să ridice epavele. Nu m-a şocat nu numai accidentul, ci şi faptul că am fost lăsaţi în stradă, între localităţi. Când a terminat ancheta, politia a spus: «Noi am terminat, la revedere». Atât”, a spus Adora, îngrozită şi acum de cele întâmplate.

IUBITA LUI STEFAN BANICA, IN LACRIMI! „NU SE MAI INTELEG! SE DESPART!!!”

Solista nu-şi va reveni foarte uşor din starea de şoc. „Am pornit pe jos spre prima localitate, de unde ne-a recuperat maşina Circului Belluci. După ce am ajuns în Genova, managerul meu s-a dus la compania de închiriat maşini pentru una nouă. Rănile noastre au fost suportabile şi am refuzat internarea. Pasagerii aflaţi în celălalt autoturism au fost luaţi de medici, copilul aflat cu mama lui urla întruna, nu ştiu dacă a păţit ceva.”

S-A AFLAT!!! ASTA E CEL MAI MARE SECRET DIN TRECUTUL PRODANCEI!!!

„Nu ştiu exact cauza accidentului, persoana vinovată nu a spus decât că îi pare rău… Bănuiesc că a adormit. Nu-mi vine să cred că am scăpat teafară… Impactul a fost frontal şi foarte puternic, am leşinat din cauza şocului şi mi-am revenit doar după câteva minute bune”, a povestit Adora pentru presa mondenă!

Adora a acceptat oferta fotografului Marc Evans de a realiza împreună o şedinţă foto tocmai în Italia. A pozat în Sori Beach şi s-a „jucat” pe stâncile de la mal, care i-au ţinut loc de decor.„Astăzi am avut o zi superbă. Fotograful Marc Evans m-a surprins în cele mai cool ipostaze. Iar Marcello Costa s-a ocupat de make-up şi de păr… Am fost răsfăţată de cei mai buni! Marcello lucrează cu Rihanna, Niki Minaj, Madonna, Beyoncé”, a scris solista, pe un cont de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×