Accident rutier mortal în Timiș. Doi oameni au decedat, iar alți cinci au fost răniți

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/01/2020, 21:19
Accident rutier mortal în Timiș. Doi oameni au decedat, iar alți cinci au fost răniți
Accident rutier grav în Timiș. Sursă foto: tion.ro

Un accident grav a avut loc joi dimineața pe drumul dintre Timișoara și Sânnicolau Mare. Două perosane au murit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului violent au mai fost rănite 5 persoane.

Accident rutier grav în Timiș. Doi oameni au murit, iar alți cinci au fost răniți grav

Un accident rutier cu doi morți a avut loc joi dimineață după ce un șofer care circula cu viteză excesivă a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, într-o curbă, într-un alt autoturism.

Șoferul vinovat de prodeucerea accidentului a decedat, alături de femeia care se afla pe bancheta din dreapta. Aceștia se îndreptau spre Germania. De asemenea, cinci persoane aflate în mașina lovită pe contrasens au fost rănite.

Șoferul vinovat se îndrepta către Germania

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospeciala de transport persoane și victime multiple, 14 pompieri și 4 echipaje SAJ.

În autoturismul aflat în afara părți carosabile se aflau 5 persoane (3 bărbați, 1 femeie si un copil de aproximativ 3 luni). 3 persoane au fost transportate la spital de către echipajele SAJ (Constiene).

O persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD. În prezent la locul intervenției se alfa un bărbat care va fi transportat la spital cu elicopterul SMURD. În autoturismul aflat pe partea carosabila se aflat 2 persoane inconștiente, care din nefericire au fost declarate decedate ulterior”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Persoanele aflate în cea de-a doua mașină implicată în accident au fost rănite și transportate la spital Printre cele cinci victime rănite în accident s-a aflat și un copil.

Femeia din mașina care a produs accidentul, care se afla pe bancheta din dreapta, a decedat pe loc, însă șoferul a fost resuscitat minute în șir de medicii de pe ambulanță, care însă nu au reușit să-l readucă la viață.

Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului, șoferul care a produs accidentul circula dinspre Timișoara spre Sânnicolau Mare. În apropiere de localitatea Lovrin, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe celălalt sens de mers.

Mașina sa a intrat într-un alt autoturism, a cărui conducător auto circula regulamentar din sens opus. Alți patru adulți și un copil, care se aflau în autoturismul condus de șoferul nevinovat, au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×