Accident grav pe Autostrada Soarelui. Cinci răniţi, între care un copil de cinci ani. Trafic îngreunat

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
17/09/2017, 17:47
Accident grav pe Autostrada Soarelui. Cinci răniţi, între care un copil de cinci ani. Trafic îngreunat

Un accident grav a avut loc pe Autostrada Soarelui, iar cinci persoane, între care un copil de cinci ani, au fost rănite după ce o maşină şi un autocamion s-au ciocnit.

Copilul în vârstă de 5 ani este grav rănit, iar traficul este îngreunat pe sensul de mers către capitală al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, din cauza accidentului care a avut loc la kilometru 149, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Iată care este cauza accidentului de pe Autostrada Soarelui

„Cauza producerii a fost neatenţia la volan, incident în urma căruia au rezultat cinci victime, printre care un copil în vârstă de 5 ani, rănit grav”, anunţă Infotrafic.

După momentul accidentului de la kilometru 149 al Autostrăzii Soarelui, s-a circulat doar pe banda a doua a sensului de mers spre Bucureşti, fiind restricţionate benzile numărului unu şi cea de urgenţă.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×