Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Update: Traficul s-a reluat pe ambele sensuri

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/05/2018, 19:42
Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Update: Traficul s-a reluat pe ambele sensuri

Update: În jurul orei 19.50, Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, circulaţia rutieră s-a reluat în condiţii normale pe ambele sensuri.

În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. ISU precizează că șoferul autoturismului și-a pierdut viața, iar pasagerul din autoturism și motociclistul sunt răniți grav. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, în jur de o oră.


Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.  Trei persoane au fost rănite, marţi, între care una este inconştientă, după ce un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Traficul rutier este complet blocat pe ambele sensuri, în zona localităţii Bolintin-Vale.

Potrivit Infotrafic, un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit, marţi, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Capitală, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale. În urma accidentului trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind inconştientă.

Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, în condiţii care nu au fost stabilite încă, iar autovehiculul a rupt parapetul care desparte sensurile de mers şi a intrat pe contrasens. O parte din parapetul de metal a stăpuns autoturismul şi a amputat ambele picioare ale şoferului.

La sosirea echipajelor medicale, bărbatul se afla în stop cardio-respirator, iar medicii încearcă să îl resusciteze. Pasagerul aflat în autoturism este rănit, însă nu grav.

De asemenea, motociclistul implicat în accident a suferit fracturi la ambele mâini. El a fost preluat de către un echipaj SMURD de la detaşamentul Bolintin şi transportat la spital.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD care să-l preia pe şoferul autoturismului Mercedes.

Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.  Traficul rutier este întrerupt, atât pe sensul către Piteşti, cât şi pe sensul către Capitală.

Vă reamintim că, tot astăzi, a avut loc un accident și pe Autostrada Soarelui, la Lehliu. Şase persoane au fost rănite.Traficul în acest moment este deviat și pe Autostrada Soarelui

Sursă: www.news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×