Accident mortal din cauza unui șofer care făcea o trasmisiune live pe Facebook

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/10/2018, 10:57
Accident mortal din cauza unui șofer care făcea o trasmisiune live pe Facebook GALERIE FOTO
Accident rutier din cauza unei trasmisiuni live pe telefon

Un accident mortal s-a înregistrat pe un drum național din Timiș din cauza unui șofer care filma un live pentru o rețea de socializare. Un bărbat aflat la volanul a cărui control l-a pierdut, s-a ciocnit de un alt autovehicul de pe contrasens. Din păcate, pe lângă decedați, au mai fost victime care au suferit răni foarte grave.

Acestea au fost trasportate de urgență la spital. „Eram în spate în cabină şi un Audi a intrat în depăşire, a avut viteză mare, tatăl meu a tras de volan dreapta maxim, l-a luat din plin în disc. Apoi a intrat pe contrasens şi a lovit masina care venea din faţă”, pasager în tractor.

Accident din cauza unei trasmisiuni live pe un site de socializare

Evenimentul nefericit s-a petrecut pe un drum național din Timiș. Șoferul care a provocat impactul făcea live pe telefon în timp ce zbura pe șosele cu 180 de kilometri la oră și cu muzica la maximum. Bărbatul, cu autoturismul înregistrat în Itaia, a lovit din plin spatele unui tractor, după care a intrat pe contra sens, unde s-a izbit puternic de o altă mașină.

În urma incidentului, șoferul a fost proiectat prin parbriz, decedând instantaneu. De asemenea, o fetiță de doar nouă ani și-a găsit sfârșitul, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața. Pe lângă cei doi decedați, alte 4 victime ale impactului au fost duse de urgență la spital în stare gravă.

Transmisiunile live în mediul online, ultimele imagini ale familiilor

Nu puține au fost cazurile în care șofeii care făceau live-uri pentru diverse site-uri de socializare și-au găsit sfârșitul, lăsând în urmă ultimele imagini familiilor ce au fost anuțate de deces. Accidentele sunt transmise prietenilor acestora din mediul online. Cel mai recent s-a petrecut pe drumul european E85. Șoferul avea 19 ani, singurul care avea centura pusă. Imaginile au filmat ultimel priviri ale groazei.

Mașina condusă de acesta mai avea alți 3 pasageri. Un băiat de 14 ani și un altul de 18 au murit pe loc. Șoferul a ajuns la spital în stare gravă împreună cu cel de-al patrulea tânăr. “Un pacient era în stop cardio-respirator, iar unul dintre ei era inconştient, care ulterior a intrat şi el în stop cardio-respirator şi a murit. Ambii băieţi au murit. Ceilalţi doi erau cu traume minore, au ajuns la spitalul judeţean Focşani, unde li s-au acordat îngrijiri medicale”, a declarat dr. Marinela Preda.

“Erau în live băieţii. Telefonul a căzut pe bord, că era pe bord telefonul, şi a pierdut controlul maşinii şi a intrat direct în pod. Unul din spate, până să vadă asta, a văzut totul şi a văzut cum ar veni moartea în ochii lui, cum a intrat. El s-a ţinut şi a scăpat”, a spus un priten al șoferului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×