Accident înfiorător în SUA! Bilanț cutremurător: 5 morți și 25 de răniți

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 11:04
Accident înfiorător în SUA! Bilanț cutremurător: 5 morți și 25 de răniți
Accident înfiorător în Statele Unite. Sunt 5 morți și peste 25 de răniți. Sursa foto: CNN

Un grav accident rutier s-a produs luni pe o autostradă din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, după ce un autobuz plin cu turiști, două TIR-uri și mai multe autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului puternic, cinci persoane și-au pierdut viața, în timp ce alte 25 s-au ales cu răni grave și au fost transportate de urgență la spital.

Accident rutier grav în SUA. Bilanțul victimelor ar putea crește

Potrivit autorităților de peste ocean, 60 de persoane au fost implicate în nefericitul eveniment rutier, motiv pentru care nu este exclus ca bilanțul victimelor să capete proporții îngrijorătoare. Răniții au fost transportați la spital, însă medicii rămân rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale multora dintre aceștia.

Din primele informații, tragedia s-ar fi produs pe fondul asfaltului umed și alunecos. Autobuzul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, provocând automat o reacție în lanț. A fost lovit de două autotrenuri și mai multe autoturisme.

Cele cinci persoane erau deja decedate în momentul în care echipajele medicale au ajuns la fața locului. Doi dintre răniți se află în stare critică, însă restul nu au suferit răni care să le pună viața în pericol. Majoritatea pasagerilor din autocar par a fi turiști străini, vorbitori de spaniolă și japoneză.

Nu este singurul accident grav produs pe șoseaua din Pennsylvania

Pe șoseaua respectivă s-au mai petrecut în trecut nenumărate astfel de caramboluri. Cel mai grav accident rutier de acest gen a avut loc în februarie 2014, când nu mai puțin de 100 de vehicule au intrat în coliziune. Cel puțin 30 de persoane s-au ales atunci cu răni grave în urma impactului puternic, potrivit autorităților de peste ocean.

De altfel, astfel de incidente se produc tot mai des pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, din cauza vremii extrem de capricioase. Din acest motiv, au fost lansate nenumărate avertismente pentru șoferi, care sunt îndemnați să circule cu prudență.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×