Accident într-un parc de joacă din Capitală! O fetiţă s-a rănit la coloană

Filon Stan   
în Hotnews
15/09/2017, 00:00
Accident într-un parc de joacă din Capitală! O fetiţă s-a rănit la coloană GALERIE FOTO

Accident în parc! O fetiţă a suferit leziuni grave la coloana vertebrală, la locul de joacă din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, după ce a căzut cu o frânghie de căţărat care s-a desprins din şuruburile cu care era fixată! Autoritatea Naţională pentru pentru Protecţia Consumatorilor a declanşat o anchetă în acest caz.

Accidentul a avut loc miercuri seară, când fetiţa se afla la locul de joacă din Parcul Tei şi a căzut cu frânghia de căţărat pe care se afla şi care s-a desprins din şuruburile în care era fixată. La faţa locului a venit o ambulanţă care a transportat-o pe fetiţă la spital. Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, joi dimineaţă, că Autoritatea Naţională pentru pentru Protecţia Consumatorilor face verificări şi, de asemenea, la primăria are loc o anchetă internă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Accident în parc! Toate parcurile de joacă sunt verificate

„Din câte se pare, fetiţa nu are probleme grave. La acest moment, este o anchetă internă, iar în acelaşi timp ANPC face verificări pentru a vedea a cui este vina. De asemenea, am rugat să fie verificate din nou toate locurile de joacă din sector, unde se fac periodic verificări”, a spus viceprimarul, precizând că la acest moment locul de joacă din Parcul Tei este securizat.

Viceprimarul a mai susţinut că locul de joacă „este unul atipic”, fiind făcut în perioada 2006-2007, din donaţii primite de la statul azer.

Sursa: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×