Incident GRAV în Masivul Bucegi! O turistă a căzut într-o râpă de câteva zeci de metri

Marian Popovici   
în Hotnews
10/09/2017, 00:01
Incident GRAV în Masivul Bucegi! O turistă a căzut într-o râpă de câteva zeci de metri

O turistă care se afla sâmbătă pe munte în masivul Bucegi a căzut într-o râpă de câteva zeci de metri. Potrivit ISU Prahova, salvatorii montani din Buşteni şi jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru recuperarea unei persoane care a căzut într-o râpă din zona Buşteni. Victima a fost conştientă. 

Accident in Bucegi. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine. Turista a fost recuperată de salvamontişti, ea a urmând a fi preluată de o ambulanţă de la Telecabina din Buşteni pentru a fi dusă la spital. Victima a fost preluată de o ambulanţă SMURD de la Telecabina din Buşteni pentru a fi dusă la spital. Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că accidentul s-a petrecut în zona Valea Frumoasă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Accident in Bucegi. A scăpat cu câteva zgârieturi

Accident in Bucegi. Gheorghe Haiduc, şeful Serviciului Salvamont Buşteni, a spus că femeia în vârstă de 76 de ani, din Bucureşti, a alunecat aproximativ 30 de metri în Valea Spumoasă din masivul Bucegi, ea suferind mai multe traumatisme. Este un miracol că femeia a scăpat nevătămată după acest accident teribil din Munţii Bucegi. Zona Valea Frumoasă este renumită pentu aceste pericole.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova informează că turista, care este conştientă, a suferit un traumatism cranian şi are dureri lombare. Totuşi, este incredibil că acest accident s-a încheiat doar cu câteva contuzii, având în vedere că femeia a căzut în gol câteva zeci de metri într-o râpă din zona Valea Frumoasă, apropiată de masivul Bucegi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×