Accident groaznic în Vrancea. O soferiță de 19 ani a călcat 5 pietoni aflaţi pe trotuar. Toţi au ajuns la spital

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 21:58
Accident groaznic în Vrancea. O soferiță de 19 ani a călcat 5 pietoni aflaţi pe trotuar. Toţi au ajuns la spital
Pietoni accidentaţi pe trotuar de o şoferiţă de 19 ani

O şoferiţă de 19 ani a accidentat cinci oameni care se aflau pe trotuar. Accidentul a avut loc în oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea. Toţi cei cinci pietoni au ajuns la spital.

O soferiță de 19 ani a călcat 5 pietoni aflaţi pe trotuar

O tânără de 19 ani ce se afla la volanul maşinii personale a intrat, joi seară, în cinci pietoni ce se deplasau pe o stradă din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea. Toţi cei cinci oameni au ajuns la spital.

Tânăra a pierdut controlul volanului, astfel că a intrat cu autovehiculul pe trotuar unde a intrat în cei cinci pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Republicii din Mărăşeşti.

Şoferiţa nu a consumat alcool

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţia face cercetări la faţa locului pentru a se vedea exact cauzele producerii accidentului.

Un accident asemănător a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. atunci, un şofer de 76 de ani a piedut controlulo autoturismului şi a intrat pe trotuar unde a lovit patru persoane.

Şoferul nu consumase alcool, a rezultat în urma testării cu etilotestul. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Atunci, toate persoanele au fost transportate la spital pentru îngrijjiri medicale. Şoferul de 76 de ani a ajuns şi el la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×