Accident groaznic în Vrancea. O soferiță de 19 ani a călcat 5 pietoni aflaţi pe trotuar. Toţi au ajuns la spital

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 21:58
Accident groaznic în Vrancea. O soferiță de 19 ani a călcat 5 pietoni aflaţi pe trotuar. Toţi au ajuns la spital
Pietoni accidentaţi pe trotuar de o şoferiţă de 19 ani

O şoferiţă de 19 ani a accidentat cinci oameni care se aflau pe trotuar. Accidentul a avut loc în oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea. Toţi cei cinci pietoni au ajuns la spital.

O soferiță de 19 ani a călcat 5 pietoni aflaţi pe trotuar

O tânără de 19 ani ce se afla la volanul maşinii personale a intrat, joi seară, în cinci pietoni ce se deplasau pe o stradă din oraşul Mărăşeşti, judeţul Vrancea. Toţi cei cinci oameni au ajuns la spital.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tânăra a pierdut controlul volanului, astfel că a intrat cu autovehiculul pe trotuar unde a intrat în cei cinci pietoni. Accidentul a avut loc pe strada Republicii din Mărăşeşti.

Şoferiţa nu a consumat alcool

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţia face cercetări la faţa locului pentru a se vedea exact cauzele producerii accidentului.

Un accident asemănător a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. atunci, un şofer de 76 de ani a piedut controlulo autoturismului şi a intrat pe trotuar unde a lovit patru persoane.

Şoferul nu consumase alcool, a rezultat în urma testării cu etilotestul. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Atunci, toate persoanele au fost transportate la spital pentru îngrijjiri medicale. Şoferul de 76 de ani a ajuns şi el la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×