Accident grav pe DN1. Un copil de 5 ani a rămas încarcerat. A fost chemat elicopterul SMURD

Filon Stan   
în Galerie foto
29/09/2017, 12:37
Accident grav pe DN1. Un copil de 5 ani a rămas încarcerat. A fost chemat elicopterul SMURD GALERIE FOTO

Accident grav în această dimineaţă pe Drumul Naţional 1, în zona Potigraful. Trei maşini au fost implicate în accidentul soldat cu cinrăniţi grav. Traficul în zona este îngreunat, deoarece se circulă pe o singură bandă. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Un accident rutier între trei maşini, s-a produs, vineri dimineaţă, pe raza localităţii prahovene Potigrafu, un copil care a rămas încarcerat urmând să fie preluat de elicopterul SMURD. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Accident grav pe DN1! Copilul, luat cu elicopterul SMURD

Potrivit ISU, în urma impactului dintre cele trei maşini, un copil a rămas prins între fiarele contorsionate ale autoturismului, el fiind scos de echipajele de intervenţie şi predat unui elicopter SMURD care a ajuns la faţa locului.

Din primele informaţii copilul, o fetiţă de cinci ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi un stop cardio-respirator resuscitat, fiind predat în stare de inconştienţă elicopterului. Micuţa se afla într-un scaun special pentru copil. Alte patru persoane au fost evaluate medical la locul accidentului.

Mama copilului, o femeie de 35 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi traumatism la torace, dar şi un bărbat de 40 de ani care are fractură de femur şi traumatism cranio-cerebral minor, au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, celelalte două persoane implicate în accident refuzând transportul la spital. Brezeanu a menţionat că traficul în zonă este îngreunat, circulându-se dirijat pe câte o bandă pe sens

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×