Accident grav, în Pasajul Obor din Capitală! Cinci mașini implicate, traficul blocat

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 08:27
Accident grav, în Pasajul Obor din Capitală! Cinci mașini implicate, traficul blocat GALERIE FOTO
Accident grav rutier în Pasajul Obor! 5 mașini au fost impicate

Un accident grav s-a produs astăzi, 27 februarie, după ce în Pasajul Obor din Capitală s-au izbit cinci autovehicule. Traficul rutier a fost blocat total, iar poliția a deviat circulația pe la suprafață. Sesizările oamenilor din trafic, de la fața locului incidentului, au afirmat faptul că se circulă cu dificultate pe Mihai Bravu în zona Obor, dar și pe șoseaua Colentina.

Șoferul se află acum la spitalul Floreasca din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale. Martorii aflați la locul accidentului au afirmat că acesta mirosea puternic a alcool.

Accident grav la Pasajul Obor din București! Cinci autovehicule sunt implicate

Accidentul grav produs în pasajul Obor din București a paralizat traficul. Planul Roșu de intervenție a fost activat. Potrivit martorilor, șoferul care a provocat situația conducea extrem de haotic chiar înainte să intre în pasaj. Cauzele prierderii controlului volanului au fost viteza extrem de mare și carosabilul umed.

Accident rutier grav la Pasajul Obor! Cinci mașini au fost imiplicate
Accident rutier grav la Pasajul Obor! Cinci mașini au fost imiplicate

Din păcate, cei aflați la fața locului au mărturisit că atunci când șoferul a fost scos din mașina pe jumătate sfâșiată din cauza impactului, mirosea puternic a alcool. Echipele de intervenție, venite la Pasajul Obor de urgență, au reușit să scoată conducătorul mașinii din autovehicul. Bărbatul care a produs accidentul rutier a fost transportat la spitalul Floreasca.

Accident în Pasajul Obor: sâmbătă, 2 februarie!

„Accidentul s-a produs în jurul orei 6.00. Un tânăr a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, în condiţii de carosabil umed, şi a intrat cu maşina într-un stâlp, în Pasajul Obor. În urma accidentului, şoferul, care era singur în maşină, a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Floreasca”, potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu. Lovitura a fost atât de violentă în parapet, încât motorul mașinii s-a desprins de șasiu și a rămas pe partea carosabilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×