Accident grav, în Vaslui! A fost activat planul roșu de intervenție

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
25/07/2018, 08:56
Accident grav, în Vaslui! A fost activat planul roșu de intervenție GALERIE FOTO

Un accident foarte grav s-a petrecut în noaptea de 24 spre 25 iulie, în judeţul Vaslui, în localitatea Muntenii de Jos. Un microbuz în care se aflau 4 pasageri și un autoturism, unde era un tată cu cei doi fii, s-au izbit violent.

Mai multe ambulante au ajuns de urgență la fața locului, precum și o autospecială. A fost activat planul roșu de intervenție, iar victimele au fost transportate de urgență la spital. Printre persoanele implicate, s-a aflat și o gravidă în 8 luni.

Accident grav, în Vaslui

Șoferul microbuzului, care nu a fost rănit grav în accidentul din Vaslui, susține că autoturismul se îndreta cu viteză spre el, a încercat să îl evite, însă nu a putut evita coliziunuea. El a fost aruncat în partea stânga față și aruncat în afara părții carosabile. Polițiștii studiază acum ipoteza potrivit căreia tatăl celor doi minori să fi adormit la volan.

„La spital au ajuns șapte victime dintr-un accident rutier: doi minori, unul în vârstă de 13 ani și celălalt în vârstă de 15 ani și cinci adulți. Printre aceștia se numără și o femeie gravidă. Starea lor este incredibil de bună ținând cont de gravitatea acidentului. Așteptăm rezultatul de la examenul Computer Tomograf pentru a stabili dacă se impune internarea. Victimile au suferit contuzii. Copii au contuzii toracice, iar în cazul adulților au fost stabilite și contuzii la nivelu coloanei cervicale”, a declarat medicul Carmen Piseru, potrivit vremeanoua.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×