Accident grav în Maramureş! Autobuz plin cu oameni, făcut praf de un camion! Planul roşu de intervenţie a fost activat!

Filon Stan  
înGalerie foto
27/11/2017, 16:42
Accident grav în Maramureş! Autobuz plin cu oameni, făcut praf de un camion! Planul roşu de intervenţie a fost activat!GALERIE FOTO

Accident grav în Maramureş! Un autobuz cu 50 de pasageri s-a ciocnit cu un camion, în urmă cu scurt timp! Accidentul a avut loc în Vadul Izei, Maramureş, fiind implicareun autobuz cu aproximativ 50 persoane şi un autocamion. La nivelul judeţului Maramureş s-a declanşat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă ISU. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Sunt cel puţin 13 răniţi, dintre care 2 cu traumatisme multiple. O singură persoană a fost încarcerată, însă s-a reuşit descarcerarea şi a fost predată echipajului de prim-ajutor SMURD.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Accident grav în Maramureş! O persoană a rămas încarcerată

Au fost alertate un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim ajutor SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

Circulaţia în zonă a fost oprită pentru mai mult timp. Poliţia cercetează la faţa locului condiţiile exacte în care a avut loc accidentul rutier!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×