Accident grav în județul Iași, la Bălțați. Patru oameni au murit și alți 2 au fost răniți – UPDATE VIDEO

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
06/10/2019, 19:58
Accident grav în județul Iași, la Bălțați. Patru oameni au murit și alți 2 au fost răniți – UPDATE VIDEO
Accident în judeșul iași, la Bălțați, cu 4 morți foto: captura Pro TV

O nouă tragedie pe șosele în România. Patru oameni au murit și alți doi au fost răniți după coliziunea dintre două mașini. Accidentul s-a produs  în localitatea Bălțați, în apropiere de Târgu Frumos, județul Iași. De asemenea, o autospecială ISU care se îndrepta către locul incidentului rutier a fost lovită de un alt autoturism, după ce șoferul acestuia a întors pentru a evita coada formată în urma accidentului. Din fericire, salvatorii nu au fost răniți și și-au continuat deplasarea pe jos, reușind să intervină.

UPDATE, ora 20.00: Au apărut noi informații în cazul accidentului tragic din Iași. Doi soţi, fiul lor de 23 de ani şi o tânără de 22 de ani sunt cei care au murit în urma acestui incident. Mai mult, zona în care a avut loc tragedia poartă supranumele de „drumul morții”, din cauza unor accidente grave care s-au petrecut de-a lungul vremii acolo, conform Stirile Pro TV.


Accident grav în Iași, la Bălțați. Cine sunt victimele

Conform celor de la ziaruldeiasi.ro, șoferul unei mașini marca Opel, cu patru persoane la bord, a vrut să întoarcă pe linia continuă, moment în care a fost lovit de un SUV marca Jaguar. Impactul a fost deosebit de puternic, iar pasagerii din Opel, doi bărbați și două femei nu au avut nicio șansă. În jur de 20 de pompieri s-au luptat pentru a scoate cadavrele dintre fiarele contorsionate. 2 dintre pasagerii din SUV au fost răniți și au fost duși la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ pentru evaluare medicală.

“Din primele cercetări efectuate, conducătorul unui autoturism aflat în trafic ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, maşina fiind lovită de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, cei patru ocupanţi ai maşinii au decedat. În prezent, se continuă cercetările pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt”, a declarat pentru Agerpres Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Accidentul din Iași vine la o zi după tragedia din Ialomița

Accidentul din Iași este cel mai violent după cel petrecut ieri în Ialomița și soldat cu moartea a 10 persoane și rănirea altor șapte. Ministerul Sănătății a trimis informare prin care anunță că una dintre cele patru persoane rănite este încă intubată, în timp ce starea celorlalte persoane care au fost internate la Spitalul „Bagdasar Arseni” este stabilă: „Starea celor 4 paciente este staţionară. Trei dintre acestea sunt stabile, conştiente. Tânăra de 19 ani este în continuare în stare gravă, este intubată”, a transmis Ministerul, potrivit Mediafax.

Reamintim că poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×