Accident grav în Grecia. Cel puțin 11 persoane arse de vii

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/10/2018, 00:00
Accident grav în Grecia. Cel puțin 11 persoane arse de vii
Accident în Grecia care a dus la decesul a 11 oameni

Un accident grav petrecut în Grecia a adus sfârșitul a 11 persoane care au ars de vii, după ce o autoutilitară s-a lovit cu un camion, potrivit publicației Kathimerini. Nefericitul eveniment a avut loc pe o șosea de legătură dintre orașele Kavala și Salonic.

Astfel, nordul Greciei a fost martorul a 11 vieți arse. În autoutilitară erau imigranți extracomunitari care veneau din Turcia. Din cauza impactului sever, după ce aceasta s-a lovit de un camion, ambele vehicule au luat foc.

Accident grav în Grecia, 11 persoane decedate

Incidentul terifiant s-a petrecut în apropierea orașului Kavala, în nord-estul țării. Minivanul în care se aflau cele 11 persoane a intrat în coliziune cu un camion. Singurul supraviețuitor este șoferul dubiței, care a reușit să scape la timp, înainte de explozia de flăcări.

Din nefericire, restul de 11 pasageri, migranți din Turcia, și-au găsit sfârșitul printre flăcări. Momentan, autoritățile elene încă cercetează cauzele și circumstanțele producerii gravului accident.

Accident din Grecia provocat de un român

Un accident din 2014 în care au murit 4 persoane iar alte 20 au fost rănite grav, l-au făcut responsabil pe un român. Acesta era la volanul unui tir în timpul impactului. Totul s-a petrecut în apropiere de Salonic, potrivit agenției de stat Athens-Macedonia News Agency.  Se pare că șoferul ar fi fugit de la locul accidentului, însă a fost imediat găsit și arestat de către oamenii legii. Românul s-a ascund pentru puțină vreme pe un câmp din apropierea neplăcutului eveniment.

Un român a ucis 4 vieți și a rănit alte 20 în Grecia
Un român a ucis 4 vieți și a rănit alte 20 în Grecia

„Conform primelor declaratii date de soferul autocamionului in timpul audierilor, rezulta ca acesta a vazut semnalizarile luminoase care indicau restrictii de circulatie cauzate de lucrarile la carosabil, insa nu a putut opri vehiculul din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de franare (…) Consulul roman a asistat la audierile efectuate de autoritatile elene, soferul tirului beneficiind de asistenta unui traducator de limba romana, urmand sa decida asupra angajarii unui avocat care sa il reprezinte in instanta” , a declarat într-un comunicat Ministerul Român al Afacerilor Externe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×