Cinci pietoni seceraţi de o maşină de teren pe o trecere de pietoni din Buzău! Planul roşu de intervenţie a fost activat!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
13/12/2017, 12:26
Cinci pietoni seceraţi de o maşină de teren pe o trecere de pietoni din Buzău! Planul roşu de intervenţie a fost activat!

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut miercuri, în municipiul Buzău, unde o maşină a intrat în plin într-un grup de pietoni.

Accidentul s-a petrecut la Şcola Generale Nr. 1, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din centrul Buzăului. De vină a fost şoferul care a apăsat din greşeală acceleraţia în locul frânei şi i-a lovit în plin pe oamenii care se aflau aproape de intrarea în curtea şcolii.

Accident grav în Buzău! Şapte oameni au fost seceraţi de un microbuz!

Cea care a dat cu maşina peste oamenii aflati pe trotuar ar fi chiar directoarea scolii, Monica Gheorghe. În total cinci persoane au fost rănite, dar printre victime nu se află  copii. O tânără însărcinată a fost dusă de urgenţă la maternitate, iar alţi patru adulţi sunt la spital.

Directoarea a avut şi ea nevoie de îngrijiri medicale, după ce a făcut un atac de panică şi a necesitat transportul la spital. Victimele sale se pare că au răni la picioare, dar sunt în stare stabilă. Se pare că femeia i-a lovit pe pietoni, apoi s-a oprit în poarta şcolii, pe care a smuls-o!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×