Cinci pietoni seceraţi de o maşină de teren pe o trecere de pietoni din Buzău! Planul roşu de intervenţie a fost activat!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
13/12/2017, 12:26
Cinci pietoni seceraţi de o maşină de teren pe o trecere de pietoni din Buzău! Planul roşu de intervenţie a fost activat!

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut miercuri, în municipiul Buzău, unde o maşină a intrat în plin într-un grup de pietoni.

Accidentul s-a petrecut la Şcola Generale Nr. 1, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din centrul Buzăului. De vină a fost şoferul care a apăsat din greşeală acceleraţia în locul frânei şi i-a lovit în plin pe oamenii care se aflau aproape de intrarea în curtea şcolii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Accident grav în Buzău! Şapte oameni au fost seceraţi de un microbuz!

Cea care a dat cu maşina peste oamenii aflati pe trotuar ar fi chiar directoarea scolii, Monica Gheorghe. În total cinci persoane au fost rănite, dar printre victime nu se află  copii. O tânără însărcinată a fost dusă de urgenţă la maternitate, iar alţi patru adulţi sunt la spital.

Directoarea a avut şi ea nevoie de îngrijiri medicale, după ce a făcut un atac de panică şi a necesitat transportul la spital. Victimele sale se pare că au răni la picioare, dar sunt în stare stabilă. Se pare că femeia i-a lovit pe pietoni, apoi s-a oprit în poarta şcolii, pe care a smuls-o!

Închide ×