FOTO / Accident GRAV cu ŞASE RĂNIŢI în Iaşi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 19:39
FOTO / Accident GRAV cu ŞASE RĂNIŢI în Iaşi GALERIE FOTO

Un accident rutier a avut loc, joi, pe Şoseaua de Centură a Iaşului. Şase persoane au fost rănite în urma coliziunii între un Volkswagen şi un Renault.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Mai multe echipaje de prim ajutor şi de la descarcerare s-au deplasat la faţa locului. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea impactului.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

 

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

Martorii spun că autoturismul Renault circula dinspre Uricani spre Iaşi. Aproape de Metro, şoferul a încercat să facă o depăşire, dar s-a izbit frontal de un Volkswagen care circula în sens invers, scrie ziaruldeiasi.ro.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

 

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

În urma impactului, şase persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare mai gravă. Acestea au fost duse de urgenţă la spital.

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

 

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

 

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×