Masină plină cu soldaţi, lovită de un tren de persoane! Cel puţin patru oameni au murit!

Filon Stan   
în Hotnews
26/10/2017, 15:04
Masină plină cu soldaţi, lovită de un tren de persoane! Cel puţin patru oameni au murit!

Mai mulţi soldaţi au murit şi alţii au fost răniţi în urma unui accident de tren produs, joi dimineaţa, în Finlanda, scrie The Associated Press.

Potrivit Reuters, patru soldaţi au murit şi mai mulţi au fost răniţi în timpul unui exerciţiu militar, după ce maşina în care se aflau militarii a fost lovită de tren. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Accidentul feroviar din Finlanda, în localitatea Raseborg

Victimele accidentului sunt soldaţi finalandezi, iar ministrul Apărării, Jussi Niinisto, a declarat că joia „a început cu veste sumbră” şi „simt multă durere”.

Tragedia s-a petrecut la o trecere de nivel cu calea ferată, în apropiere de localitatea Raseborg, informează agenţia de ştiri STT, citând surse din Ministerul Apărării. Autorităţile nu au precizat numărul precis al deceselor şi nici nu au făcut referire la starea răniţilor.

„Un tren de pasageri, care circula pe ruta Karis-Hanko, a lovit un vehicul la trecerea la nivel cu calea ferată. Există mai multe victime”, transmite un monitor al circulaţie feroviare, citat de YLE.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×