Un mort şi trei răniţi, în Letonia, după ce un elicopter s-a prăbuşit

George Heisu   
în Hotnews
09/10/2017, 21:42
Un mort şi trei răniţi, în Letonia, după ce un elicopter s-a prăbuşit

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, duminică, după ce un elicopter civil s-a prăbuşit în timpul unui raliu. Toate cele patru persoane urmăreau respectiva cursă automobilistică cu acel elicopterul de tip Robinson R44, cu patru locuri, care aparţine unei companii locale care oferea zboruri charter spectatorilor.

Potrivit agenţiei Baltic News Service (BNS), elicopterul s-a prăbuşit în regiunea Priekule, situată în sud-vestul Letoniei, în cursul cursei de automobile Rally Liepaja, care face parte din circuitul Campionatului European de Raliu, informează News.ro. Incidentul s-a produs la puţin timp după decolare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Accident de elicopter, în timpul unui raliu

Conform unor oficiali şi martori citaţi de BNS, elicopterul s-a lovit de un cablu electric în momentul decolării. Raliul nu a fost întrerupt din cauza accidentului, iniţial nefiind clar pentru organizatori dacă toate victimele accidentului erau dintre pasagerii elicopterului…

Potrivit agenţiei locale de ştiri Delfi, care citează autorităţile municipale, persoana care a murit este un cetăţean polonez.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×