Accident cumplit! Cel puțin 13 morți și zeci de răniți în urma unei coliziuni dintre un autobuz și un camion în Slovacia

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/11/2019, 16:29
Accident cumplit! Cel puțin 13 morți și zeci de răniți în urma unei coliziuni dintre un autobuz și un camion în Slovacia
13 persoane au murit și alte 20 au fost rănite într-un accident grav în Slovacia. Sursa foto: vosizneias.com

Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp în Slovacia. Un autobuz în care se aflau mai multe persoane a izbit frontal un camion. În urma impactului și-au pierdut viața cel puțin 13 persoane și alți zeci de oameni au fost răniți.

Cel puțin 13 oameni au murit în urma unui accident în Slovacia

Un autobuz și un camion au fost implicate într-un accident grav pe un drum național din Slovacia. În urma impactului dintre cele două autoturisme au murit cel puțin 13 persoane, iar zeci de răniți au fost transportat de urgență la spital pentru a fi tratați. Autoritățile spun că accidentul a avut loc în apropiere de orașul Nitra, scrie Mediafax.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe. 20 de persoane au fost duse la spital unde au primit îngrijiri medicale imediate. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs impactul dintre cele două mașini.

 

Știre în curs de actualizare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×