Accident grav în Ungaria. Trei români au murit, iar alţi cinci au fost răniţi

Iuliana Spirache   
în Stiri de ultima ora
26/11/2017, 07:56
Accident grav în Ungaria. Trei români au murit, iar alţi cinci au fost răniţi

Tragedie după un accident rutier care a avut loc în Szolnok, Ungaria. La aproximativ 150 de kilometri de graniţa cu România, un autobuz şi un microbuz s-au ciocnit, iar trei români au murit. Alte cinci persoane de cetăţenie română au fost grav rănite, conform realitatea.net. VEZI VIEO MAI JOS!

Accidentul care a avut loc în Szolnok, Ungaria, a fost atât de grav încât pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipajelor maghiare de descarcerare. Mai mult, cei cinci cetăţeni români care au scăpat cu viaţă au fost transportaţi la spitalele din Ungaria pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Accidentul a avut loc la aproximativ 150 de kilometri de graniţa cu România

Accidentul grav în care trei români au pierdut lupta cu viaţa a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, în localitatea Szolnok, la aproximativ 150 de kilometri de graniţa cu România. În coliziune a mai fost implicat şi un autoturism, însă nicio persoană din aceasta nu a fost rănită.

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL ÎN TIMP REAL

Microbuzul care a fost implicat în accidentul din Szolnok este înmatriculat în România, în timp ce autobuzul în Ungaria. Conform primelor informaţii, accidentul a fost cauzat de şoferul microbuzului care s-ar fi angajat într-o depăşire într-o zonă cu vizibilitate redusă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×