Accident cu o mașină din coloana oficială a Ambasadei Marii Britanii, în Capitală. O femeie a fost rănită

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 21:51
Accident cu o mașină din coloana oficială a Ambasadei Marii Britanii, în Capitală. O femeie a fost rănită GALERIE FOTO
Accident rutier, joi seara, in care a fost implicata o masina din coloana oficiala

Accident rutier joi seara în Capitală, unde o mașină din coloana oficială a ambasadei Marii Britanii a accidentat o femeie care traversa printr-o zonă nepermisă. Accidentul a avut loc între Arcul de Triumf și Piața Presei Libere.

Șoferul mașinii de poliție din coloana oficială a ambasadei Marii Britanii care a acroșat o femeie, testat cu etilotestul

Potrivit Digi 24, în accident a fost implicată o mașină a Poliției, antemergător al coloanei oficiale. Femeia care a fost lovită a fost rănită ușor, dar a fost totuși transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

Polițistul care se afla la volanul mașinii MAI care a lovit-o a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Traficul în zona în care a avut loc accidentul se desfășoară la această oră cu dificultate.

accident coloana oficiala
Politistul din coloana oficiala a fost testat cu etilotestul

Un alt accident asemănător a avut loc tot în Capitală, în urmă cu câteva luni. Victima a fost tot o femeie în vârstă de 66 de ani, care traversa neregulamentar. A fost lovită de maşina aflată în misiune, care circula în acel moment pe linia de tramvai, cu semnalele acustice şi vizuale pornite.

Femeia care a traversat prin loc nepermis a suferit răni minore. Timp de aproape 30 de minute, circulația tramvaielor în zonă a fost oprită, pentru a putea fi făcută cercetarea la fața locului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×