Accident cu doi morți pe DN 15, în județul Cluj, provocat de un șofer care circula pe contrasens

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 08:43
Accident cu doi morți pe DN 15, în județul Cluj, provocat de un șofer care circula pe contrasens
Accident grav pe DN 15, în Cluj. Sursa foto: monitorulcj.ro

Un grav accident a avut loc în această dimineață pe Drumul Național 15, în comuna Lucani din județul Cluj.

Accident grav pe DN 15, în Cluj

Din primele informații oferite de polițiștii de la Rutieră, accidentul a fost provocat de un șofer care circula pe contrasens, aceasta fiind una dintre victime, cea care a suferit leziuni, dar care este în viață.

Din păcate, două persoane și-au pierdut viața în urma ciocnirii dintre două autovehicule, una dintre ele fiind o autoutilitară.

Traficul se desfășoară cu dificultate între Luduș și Câmpia Turzii

Circulația se desfășoară la această oră cu dificultate pe DN 15 între Luduș și Câmpia Turzii, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

„Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 15 Luduș – Câmpia Turzii, în zona localității Luncani, județul Cluj, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, pe fondul pătrunderii pe sensul opus”, informează Poliția Română.

„În urma impactului, două persoane au decedat și o alta a suferit leziuni ușoare. Se estimează ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în 45 de minute”, mai transmit polițiștii.

Poliția le recomandă șoferilor să conducă prudent în special în această perioadă a anului când pe șosele se depune poleiul sau ninsoarea. Chiar și cu anvelopele de iarnă, mașinile pot aluneca.

De asemenea, reprezentanții Poliției recomandă folosirea centurii de siguranță și condusul regulamentar. Orice depășire neregulamentară, prin pătrunderea pe contrasens, poate costa vieți omenești.

„Accident rutier ora 07:02, conducător auto de 30 ani din comuna Bogata, judeţul Mureş a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localității Luncani, județul Cluj, în afara localităţii, la km 19+850 m, direcţia Ludus-Campia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzător poziţia sa pe banda de circulație, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o autoutilitară.

Autoutilitara era condusă de un bărbat din loc Biharia, judeţul Bihor”, transmite IPJ Cluj, potrivit monitorulcj.ro.

Cei doi decedați sunt doi bărbați de 37, respectiv 47 de ani, amândoi din comuna Sânger, județul Mureș.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×