Accident cu 6 victime pe DN 2B, în Brăila, printre care și pompieri. Patru mașini au fost implicate

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 10:46
Accident cu 6 victime pe DN 2B, în Brăila, printre care și pompieri. Patru mașini au fost implicate
Accidentul a avut loc din cauza ceții dense. Sursa foto: observator.tv

Ceața densă și imprudența la volan pot provoca adevărate tragedii pe șosele! Un grav accident s-a produs din aceste cauze în această dimineață pe DN 2B, în județul Brăila, iar 6 persoane au fost transportate de urgență în urma impactului dintre patru mașini. Accidentul a avut loc între localitățile Traian și Urleasca.

Accident grav pe DN 2B în Brăila

6 persoane au ajuns de urgență la spital în această dimineață, în urma unui accident produs pe Drumul Național 2 B, în jurul orei 07:30. Potrivit site-ului obiectivbr.ro, incidentul a fost cauzat de o depășire care s-a dovedit a fi riscantă, pe fondul vizibilității reduse din cauza ceții. Un autoturism a intrat în depășirea unui TIR, însă nu a mai apucat să revină pe banda sa de mers, acela fiind momentul în care s-a ciocnit de o platformă care circula din sensul opus. După coliziune, mașina a fost proiectat într-o altă mașină care circula în spatele platformei.

„Circulaţia este oprită pe ambele sensuri. Evenimentul s-a produs pe fondul ceţii dense”, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române. Conform site-ului de știri locale din Brăila, printre cei șase răniți pentru care acum medicii fac tot posibilul să îi aducă pe picioare s-ar afla și trei pompieri. La fața locului au ajuns mai multe echipaje speciale SMURD precum și polițiști.

accident brăila
Accidentul a avut loc în această dimineață după ora 07. Printre victime se numără și pompieri. Sursa foto: observator.tv

Pompierii s-ar fi aflat în mașina care a făcut depășirea riscantă

Conform informațiilor inițiale, trei dintre răniți se aflau în mașina primului autoturism, un Ford Kuga, iar celelalte victime din platforma respectivă. Se pare că pompierii se aflau în mașina care a încercat manevrare de depășire care s-a finalizat în cele din urmă dramatic.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×