Un copil de doi ani a supravieţuit unui accident aviatic în urma căruia au murit şase persoane

Filon Stan  
înGalerie foto
15/11/2017, 11:39
Un copil de doi ani a supravieţuit unui accident aviatic în urma căruia au murit şase persoaneGALERIE FOTO

Accident aviatic în Rusia! Şase persoane şi-au pierdut viaţa şi un copil în vârstă de doi ani şi jumătate a supravieţuit în mod miraculos după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni în regiunea Habarovsk, în Extremul Orient rus, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

„Avionul L-410 care efectua o cursă între Habarovsk şi Nelkan a aterizat de urgenţă la doi kilometri de aerodrom şi a luat foc. În avion se aflau doi membri ai echipajului şi cinci pasageri”, a anunţat într-un comunicat Ministerul de Interne al regiunii Habarovsk.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Accident aviatic în Rusia! Copilul se află în stare gravă

„Şase persoane şi-au pierdut viaţa. Un pasager, un copil de doi ani şi jumătate, a fost scos în viaţă din epava avionului”, se menţionează în comunicat. Micuţul a fost transportat de urgenţă la spital cu răni grave. 

Satul Nelkan, unde s-a prăbuşit avionul companiei Habarovsk Airlines, se află într-o zonă în care avionul este adesea singurul mijloc de transport disponibil pentru a face legătura între localităţi foarte izolate.

Autorităţile locale au anunţat că un elicopter şi un avion ale Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă au decolat de la Habarovsk, cel mai mare oraş aflat în apropierea locului accidentului, pentru a oferi sprijin echipajelor locale de prim ajutor. Accidentele aviatice, în care sunt implicate mai ales elicoptere, sunt frecvente în Siberia şi în Orientul Extrem rus.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×