Accident aviatic în județul Arad! O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un canal de irigații. Update Sunt doi morți. Primele imagini

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 18:57
Accident aviatic în județul Arad! O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un canal de irigații. Update Sunt doi morți. Primele imagini
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Arad. Sursa foto: specialarad.ro

Un grav accident aviatic s-a produs în cursul serii de joi, 19 martie, după ce o aeronavă la bordul căreia se aflau două persoane s-a prăbușit în zona localității Șiria, județul Arad. Din primele informații, victimele sunt încarcerate și inconștiente.

UPDATE: Echipajul de descarcerare ajuns la fața locului a extras victimele dintre fiarele contorsionate ale aeronavei prăbușite. Este vorba despre două persoane de sex masculin, decedate în urma impactului puternic.

Accident aviatic în județul Arad, după ce o aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit într-un canal de irigații

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, avionul s-a prăbușit într-un canal de irigație. La fața locului s-au deplasat de urgență o ambulanță SMURD cu medic și descarcerare, o ambulanță SAJ, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Șiria.

Surse oficiale citate de aradon.ro relatează că aeronava s-a ridicat de la sol de pe Aerodromul Charlie Bravo din Șiria în cursul acestei seri. Pilotul, un bărbat de aproximativ 30 de ani, deține licență de pilot profesionist de agrement. Un cioban este cel care a descoperit avionul de mici dimensiuni prăbușit în canalul de irigație și a alertat imediat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112.

Avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona localității Șiria. Din primele date, 2 victime încarcerare și inconștiente. Intervine Detașamentul de Pompieri Arad cu autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă, descarcerare ușoară, 1 ambulanță SAJ, SVSU Șiria”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții ISU Arad.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×