Miracol înainte de Crăciun! S-au prăbuşit cu avionul, dar au supravieţuit!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
14/12/2017, 16:00
Miracol înainte de Crăciun! S-au prăbuşit cu avionul, dar au supravieţuit!

Miracol înainte de Crăciun, în Canada! 25 de oameni au scăpat cu viaţă, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit imediat după decolare! Un avion de tip ATR-42 s-a prăbuşit la puţin timp după decolare de pe aeroportul de la Fond-du-Lac, în nordul Saskatchewan, în vestul Canadei, a anunţat poliţia locală. Avionul, un turbopropulsor aparţinând micii companii regionale West Wind Aviation, poate transporta 48 de persoane.

Aeronava s-a prăbuşit miercuri, către ora locală 18.15 (joi, 2.15, ora României), ”la mai puţin de un kilometru de pistă”, în apropiere de aeroportul de la Fond-du-Lac, un orăşel situat la mai bine de 800 de kilometri nord de Regina, capitala provinciei canadiene, potrivit Jandarmeriei Regale Canadiene (GRC, poliţia federală).

Accident aviatic în Canada! Toţi pasagerii au supravieţuit prăbuşirii

„Toţi cei 22 de pasageri şi trei membri ai echipajului au fost evacuaţi de la locul accidentului. Nu s-a înregistrat niciun deces”, a anunţat poliţia într-un comunicat. „Un anumit număr de persoane a fost rănit, unele destul de grav, care au avut nevoie de evacuare aeriană” către spitale, potrivit aceleiaşi surse.

Avionul de tip ATR-42 decola către Stony Rapids, un mic aeroport din aceeaşi provincie. În afară de primul ajutor, echipe suplimentare au fost trimise la locul accidentului, cu ajutorul Forţelor aeriene canadiene. Poliţia nu a oferit detalii despre cauzele accidentului. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×