A trecut o săptămână de când Leo Iorga ne-a părăsit. Fratele artistului, poezie emoționantă ce amintește de melodiile sale

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 13:20
A trecut o săptămână de când Leo Iorga ne-a părăsit. Fratele artistului, poezie emoționantă ce amintește de melodiile sale
Leo Iorga, alături de fratele său, Cristi. Sursa foto: romaniatv.net

Sâmbătă, 9 noiembrie, se împlinește exact o săptămână de cândLeo Iorga, fostul solist al trupei Compact, nu mai este printre noi. Deși se spune că timpul are puterea să vindece orice rană, dispariția îndrăgitului artist a lăsat în  inimile membrilor familiei, dar și a fanilor care îi fredonează în continuare melodiile nemuritoare un gol imens, ce nu va putea fi astupat niciodată. Cristi, fratele regretatului star rock a scris pe rețelele de socializare o poezie emoționantă, compusă chiar din titlurile celor mai cunoscute cântece pe care acesta le-a interpretat de-a lungul timpului.

Fratele lui Leo Iorga, poezie emoționantă în memoria fostului solist al trupei Compact

E „Toamnă în sufletul meu”, aș vrea să te rog „Să te gândești la mine”. Mă plimb precum „Hoinarul” prin „Ploaia care cade” pe „Străzile pustii”.
Mă gândesc „Singur în noapte” să scriu o „Scrisoare” care să cuprindă „Dragostea mea” pentru tine chiar și „După ani și ani”, în care să spun la final „Iartă-mă”.

Ín fiecare zi”, amintindu-mi „Chipul tău” privind „Brigadierii” spunând „Povestiri din gara” din care întrebarea „Cine-i vinovat” pentru „Trenul pierdut” îmi provoacă din nou „O altă tăcere”.
M-ai învățat să „Nu mă întorc din drum” și mi-ai spus „Cheamă un înger” în ‚Zilele” când „Ploaia” îți va cuprinde ochii. Deși este „Încă o zi fără tine” „Cu lumina ta” voi trăi toată viață. „Prea mici sunt cuvintele” să îți pot mulțumi pentru tot ce m-ai învățat, dragul meu Lila.

„Mereu te voi iubi”
Fratele tău, Cristi”, a scris fratele lui Leo Iorga pe contul personal de Facebook.

Fiul cel mare al lui Leo Iorga, reacție sfâșietoare după moartea tatălui său

Într-un interviu acordat recent, fiul regretatului solist al trupei Compact B a dezvăluit că acesta a avut parte de „o moarte liniștită”, fără să mai fie chinuit de durerile groaznice la care urma să-l supună tratamentul prescris de medici. Totodată, Edy amintește de momentul emoționant în care Leo Iorga a urcat pentru ultima dată pe scenă, când a primit discul de platină, punând astfel punct apoteotic unei cariere impresionante, demne de un star rock.

Totul s-a întâmplat într-un mod interesant. Până şi cariera şi-a încheiat-o apoteotic, având în vedere că la concertul de la Arenele Romane el a primit discul de platină. A fost fix ultima sa apariţie în care şi-a primit premiul şi a putut să îşi ia «la revedere» de la cei care îi iubesc muzica. Pentru acel moment ne-am pregătit destul de mult. A trebuit să îl iau pe tata din spital şi să îl aduc pe scenă. Ne-am pregătit cu tot ce trebuia în cazul în care i s-ar fi făcut rău”, a declarat fiul celui care ne-a încântat de fiecare dată cu melodiile sale.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×