A rămas fără picior după ce s-a tăiat când se epila

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/07/2018, 16:14
A rămas fără picior după ce s-a tăiat când se epila GALERIE FOTO

O femeie a rămas fără picior după ce s-a tăiat când se epila! Tanya Czernozukow, în vârstă de 43 de ani, a rămas fără piciorul drept după ce s-a tăiat în timp ce se epila.

Conform Daily Mail, Tanya Czernozukow, o femeie din localitatea britanică Breaston, în regiunea Derbyshire, şi-a pierdut piciorul după ce rana pe care şi-a făcut-o în timp ce se epila s-a infectat. Femeia povesteşte că iniţial nici nu a băgat în seamă tăietura făcută cu aparatul de ras.

A rămas fără picior după ce s-a tăiat când se epila

Însă, după câteva zile, când a constat că tăietura, la început insignifiantă, a devenit „o gaură uriaşă”, extrem de dureroasă, a mers la spital. Medicii s-au chinuit un an şi jumătate să oprească infecţia, provocată de o bacterie care consumă carne, dar fără succes. „Era verde şi negru de la genunchi până la degete”, povesteşte femeia, „durea de parcă era în iad”.

A rămas fără picior după ce s-a tăiat când se epila

Czernozukow a apelat la antibiotice, unguente şi chiar viermi pentru a încerca să scape de cangrenă, dar în final nu a mai putut suporta durerile şi a acceptat să-i fie amputat piciorul de la genunchi în jos. „Stăteam cu piciorul într-o pungă, atât de mult puroi curgea din el. Parcă eram într-un film de groază”, a povestit femeia.

Operaţia a oprit infecţia, dar femeia spune că îi este teamă să se mai epileze şi foloseşte doar ceară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×