A plecat din țară pentru un trai mai bun, dar a sfârșit în Italia! Cum a murit o româncă de 24 de ani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/03/2019, 11:01
A plecat din țară pentru un trai mai bun, dar a sfârșit în Italia! Cum a murit o româncă de 24 de ani
O româncă a murit în italia, în urma unui accident.

Destin tragic pentru o româncă din Italia. Plecată în căutarea unui trai mai bun, tânăra de doar 24 de ani a încetat din viață, după ce a fost victima unui accident cumplit. S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni.

Tânăra a fost ucisă într-un grav accident, petrecut chiar în Italia

Românca, pe numele său, Andreea Bianca Adam, se mutase în Italia,cu speranța unui trai mai bun, însă a avut parte de un destin cât se poate de tragic. A fost accidentată mortal, chiar în timp ce ieșea dintr-un local.

Forțele de ordine au demarat deja o anchetă pentru a afla atât cauzele exacte care au dus la producerea tragicului accident, cât și pentru a stabili cine se face vinovat de acest eveniment. Imediat după ce a accidentat-o pe Bianca Andreea Adam, șoferul a oprit la locul faptei, solicitând ajutor din partea medicilor.

Tânăra ucisă în accident avea doar 24 de ani
Tânăra ucisă în accident avea doar 24 de ani

A murit pe loc!

Echipajul medical a ajuns la locul producerii accidentului, însă toate eforturile medicilor s-au dovedit a  fi în zadar. Din păcate, era prea târziu pentru ca tânăra de doar 24 de ani să mai poată fi salvată. Impactul a fost atât de puternic, încât românca a murit pe loc.

Nu este singurul caz de acest gen petrecut în Italia. La începutul anului, o româncă din orașul Calcinate, provincia Bergamo, a fost ucisă chiar în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. În timp ce traversa strada, femeia în vârstă de 49 de ani a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla, culmea, tot un român.

Medicii ajunși la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru femeie, care decedase înainte ca echipajul medical să-și facă apariția. Potrivit anchetatorilor, șoferul care a produs tragicul accident a susținut în apărarea sa că nu a văzut victima, în timpul traversării. Femeia voia să urce în mașina unui coleg, cu care mergea împreună la muncă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×