A nins într-unul dintre cele mai calde locuri de pe Pământ! Imagini spectaculoase din deşertul Sahara!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Galerie foto
10/01/2018, 15:58
A nins într-unul dintre cele mai calde locuri de pe Pământ! Imagini spectaculoase din deşertul Sahara! GALERIE FOTO

Pentru al doilea an consecutiv în multe regiuni ale României nu au fost înregistrate ninsori până la începutul lunii ianuarie, dar, precum în urmă cu un an, fulgii de nea s-au aşternut într-unul dintre cele mai călduroase locuri de pe Pământ. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Peste oraşul algerian Ain Sefra din deşertul Sahara s-a aşternut sâmbătă un strat de zăpadă. Locuitorii au rămas şocaţi când au găsit dimineaţa dunele de nisip albite de zăpadă! Copiii chiar au reuţit să facă şi un derdeluş, până să se topească zăpada.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A nins în deşertul Sahara! Un val de aer rece s-a abătut peste regiune

Oraşul este situat la o altitudine de 1.000 de metri faţă de nivelul mării, aici cele mai scăzute temperaturi ajungând la 12,4 grade Celsius.

Conform Gizmodo, în zonă nici ploile nu sunt atât de comune. Însă, sâmbătă, meteorologii au emis o avertizare privind apariţia unor ninsori în regiune. Un val de aer rece asociat cu presiunea scăzută din vestul Mediteranei au dus l-a producerea fenomenului rar în regiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×