A murit senatorul UDMR Verestoy Attila! Avea 63 de ani!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
24/01/2018, 12:43
A murit senatorul UDMR Verestoy Attila! Avea 63 de ani!

Unul dintre liderii UDMR a murit în această dimineaţa! Se pare că Verestoy Attila a decedat în urma unui cancer pulmonar, după o lungă suferinţă!

Senatorul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, care a fost prezent în toate legislaturile din perioada 1990 – 2016, ales de fiecare dată în judeţul Harghita pe listele UDMR, avea 63 de ani. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A murit senatorul UDMR Verestoy Attila! Avea 63 de ani!

Verestoy Attila se număra în anul 2012 printre cei mai bogati 50 de cetăţeni români şi, totodată, cel mai bogat senator al României, cu o avere estimată la 75 de milioane de euro. În 2011, Verestoy Attila îşi consolida averea, câştigând 2,5 milioane de euro doar din plasamentele bursiere.

Tot în anul 2011, senatorul UDMR scăpa cu viaţă dintr-un accident rutier foarte grav, după ce a intrat frontal cu maşina într-un TIR. În urma accidentului, senatorul s-a ales cu răni grave, din cauza cărora se deplasa cu greutate. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×