A murit mama lui Nuami Dinescu. Fotografia emoționantă postată pe Facebook de Tanța

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/05/2020, 15:29
A murit mama lui Nuami Dinescu. Fotografia emoționantă postată pe Facebook de Tanța
Nuami Dinescu, în doliu. Mama ei a murit. Sursa foto: adevărul.ro

Nuami Dinescu trece prin momente extrem de dificile. Fosta colegă a lui Teo Trandafir pe vremea când aceasta prezenta Teo Show la PRO TV, cunoscută sub numele de scenă Tanța, a postat o imagine emoționantă în mediul online cu cea care i-a dat viață.

A murit mama lui Nuami Dinescu, iar anunțul l-a făcut chiar actrița pe Facebook

Tanța a fost alături de mama ei până în ultima clipă și a scris pe Facebook care au fost ultimele cuvinte ale femeii care va rămâne tot timpul în sufletul ei, chiar și după trecerea la cele veșnice.

„Ea a fost mama mea. Fără frică, consecventă în credința ei în Dumnezeu, curajoasă, blândă și bună, așa cum trebuie să fie un creștin adevărat”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

„Ne-a spus acum câteva zile *să vă îmbrăcați frumos, să-ți pui pălărie!*”, a mai notat Nuami în mediul virtual.

„Mama se pregătea de Marea Plecare”

„Mama se pregătea de Marea Plecare, copiii nu înțeleg asta și nu sunt niciodată pregătiți. Te iubesc, sufletul meu blând și bun! Cât o să respir eu, o să fii cu mine și nu o să fac nimic, niciodată, ce nu ți-ar plăcea. Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea bună!”, a mai scris îndrăgita vedetă.

Mama actriței are probleme de sănătate de mai mulți ani, aceasta fiind în ultima vreme în scaun cu rotile, după cum notează spynews.ro.

În ultimii ani, pe lângă proiectele sale individuale, Nuami a avut ca principală grijă starea de sănătate a  mamei sale, pe care nu a părăsit-o nicio clipă.

Anul trecut, în octombrie, starea de sănătate a mamei Tanței s-a agravat după ce fusese internată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, iar de atunci fiecare zi a fost încă o bătălie câștigată cu moartea. În cele din urmă, Dumnezeu a avut alte planuri.

nuami dinescu
Fotografia publicată de Nuami Dinescu în care apare alături de mama ei, în ultimele clipe de viață ale acesteia

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×