Doliu în lumea muzicii. A murit Karel Goot, artistul care a avut o relație cu Corina Chiriac

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 16:59
Doliu în lumea muzicii. A murit Karel Goot, artistul care a avut o relație cu Corina Chiriac
A murit artistul ceh Karel Gott. Sursa foto: click.ro

O veste tristă a căzut ca un trăsnet peste lumea muzicii, întrucât s-a stins din viață Karel Goot, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Cehia. Potrivit dw.com, citat de Mediafax, decesul ar fi survenit în urma leucemiei, boala cruntă cu care se lupta de mai multă vreme. În vârstă de 80 de ani, cântărețul a cochetat în trecut cu festivalurile din țara noastră și, mai mult decât atât, s-a zvonit de-a lungul timpului că ar fi avut o relație cu Corina Chiriac.

Karel Goot a lansat numeroase șlagăre

Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a mai bine de cinci decenii, Karel Goot a lansat numeroase șlagăre care s-au bucurat de succes atât în țara natală, cât și peste hotare, în țări precum Germania, Polonia, România și fosta Uniune Sovietică. Totodată, albumele sale au înregistrat vânzări record la nivel mondial, iar în 1968, solistul de muzică ușoară a reprezentat Austria la concursul Eurovision.

În anii ’70, Karel Gott ar fi avut o relație cu celebra artistă Corina Chiriac și, conform presei de tip tabloid, povestea lor de dragoste a durat până în anul 1983, când interpretei noastre i-a fost luat pașaportul, astfel că nu mai putea să iasă din țară. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la un festival de muzică care a avut loc în fosta Cehoslovacie, în anul 1973.

În tinerețe, Corina Chiriac a avut o relație cu artistul ceh Karel Goot
În tinerețe, Corina Chiriac a avut o relație cu artistul ceh Karel Goot

Corina Chiriac a vorbit despre marea sa iubire

Într-un interviu acordat recent, Corina Chiriac a vorbit deschis despre viața personală, dezvăluind detalii mai puțin știute. Artista a mărturisit că a fost îndrăgostită cu adevărat o singură dată în viață, însă nu a dorit să divulge identitatea celui care i-a furat inima, precizând doar că este vorba despre un bărbat străin.

M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala. Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!»”, a declarat Corina Chiriac la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×