A murit în timp ce își făcea un selfie! Video cu momentul tragediei

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/10/2018, 12:10
A murit în timp ce își făcea un selfie! Video cu momentul tragediei GALERIE FOTO
Un selfie i-a adus moartea unei femei

Un selfie i-a adus moartea unei femei . Aceasta se afla la etajul 22 încercând să facă o fotografie în care să cuprindă o priveliște deosebită. Selfie-ul ce s-a dovedit a fi mortal s-a petrecut într-un cartier cunoscut sub numele de El Cangrejo(Crabul), aflat afară din orașul Panama.

Din păcate, astfel de incidente, a căror vină este un banal selfie, se întâmplă peste tot. Doritorii imortalizărilor deosebite ajung din ce în ce mai des să depășească limitele.

Selfie mortal, o femeie a murit încercând să facă o poză

Un accident tragic s-a petrecut în apropierea orașului Panama. O femeie și-a pierdut viața în momentul în care a încercat s-și facă o poză cu priveliște din spate. Aceasta se afla la etajul 22 al unei clădiri situate în Bella Vista, în capitala orașului Panama.

În acel moment, un om care făcea un video al costrucțiilor din partea opusă a clădirii din care a căzut femeia, a văzut-o pe aceasta în momentul în care s-a apropiat atât de tare de balustradă pentru poză încât a ajuns să cadă peste balcon, pierzându-și echilibrul. Din nefericire, tânăra a murit pe loc din cauza impactului căzăturii de la etajul 22. Presa din Panama a descoperit că femeia era originară din Portugalia.

Ultimul selfie

Din nefericire, multe cazuri ale pozelor morții au fost și în România. Tot mai mulți tineri își riscă viața pentru o banală fotografie. Ipostazele șocante în care se fotografiază, extrem de periculoase, le aduc sfârșitul. Ultimul caz de un astfel de gen este cel al unui tânăr din Brașov pe care o fotografie de multe like-uri l-a costat mult pre scump. Băiatul s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon de marfă încercând să scoată o panoramă cât mai frumoasă de împărtășit cu prietenii din mediul online. „Pentru accesul şi intervenţia organelor abilitate – ISU şi Procuratura – a fost întreruptă temporar în jurul orei 14:40, alimentarea cu energie electrică a liniei de contact Braşov – Predeal şi Braşov – Stupini. La ora 15:05 s-a repus sub tensiune linia de contact din Braşov”, menționează purtătorul de cuvânt al instituției, Oana Bârzan, citata de Agerpres.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×