A murit Gigea Dima, directoarea unei grădinițe din Focșani. Femeia, plânsă de colegii ei și de copii

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 14:35
A murit Gigea Dima, directoarea unei grădinițe din Focșani. Femeia, plânsă de colegii ei și de copii
A murit Gigea Dima, directoarea grădiniței 18 din Focșani. Sursa foto: vrancea24.ro

Este doliu în sistemul de învățământ din Vrancea. A murit Gigea Dima, directoarea grădiniții nr. 18 din municipiul Focșani, la vârsta de 58 de ani, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă.

A murit Gigea Dima, una din cele mai apreciate educatoare din Vrancea

A fost una dintre cele mai îndrăgite educatoare din județ, cea care în ultimii ani s-a ocupat de treburile administrative și a avut grijă ca micuților să nu le lipsească absolut nimic, notează vrancea24.ro.

„Aşteptam Crăciunul să pot să vă sun măcar să vă spun „Sărbători fericite”, aşteptam un motiv să vă vorbesc pentru că nu v-am putut suna în ultima vreme de frică să nu vă fac să plângeţi, cum reuşeam de când v-aţi îmbolnăvit, când vă întrebam ce faceţi…” – așa începe mesajul Ioanei Bratu pe Facebook, una dintre colegele doamnei Dima.

Mesajul emoționant postat de o colegă

„Îmi spuneaţi de fiecare dată că eu ştiu ce înseamnă această boală şi plângeam amândouă şi mă simţeam vinovată că iar v-am dat peste cap. Aş fi vrut să vă îmbrăţişez înainte de a pleca dintre noi, dar ştiam că n-am să vă pot vedea fără să plângem, iar şi iar, şi nu am fost în stare şi sper să mă iertaţi pentru asta”, continuă femeia.

„Sper să mă iertaţi pentru tot, dacă v-am greşit şi cu siguranţă în 9 ani v-am greşit şi eu cumva, chiar dacă nu mi-aţi spus-o niciodată!”, a mai scris aceasta.

„Aţi avut mereu încredere în mine, îmi spuneaţi atâtea lucruri, şi ştiu că multe dintre sarcini, chiar dacă unele grele, mi le-aţi dat tocmai pentru că aveaţi încredere şi îmi spuneaţi de fiecare dată cât de mult mă apreciaţi. Şi deşi erau sarcini de serviciu, îmi mulţumeaţi de fiecare dată, ca şi cum aş fi făcut-o pentru dvs.”, a mai scris Bratu.

„Ştiu că m-aţi iubit şi că nu mi-aţi spus-o din complezenţă…mi-aţi arătat-o de atâtea ori… Aveaţi de fiecare dată vorbele la dvs., aveaţi de fiecare dată o rezolvare la probleme, aveaţi de fiecare dată o mână întinsă de ajutor pentru oricine avea nevoie, de fiecare dată voiaţi să mulţumiţi pe toată lumea…”, a mai scris colega ei.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×