A murit Dick Miller, celebrul actor american! A jucat în peste 150 de filme

Ciprian Postolache   
în Filme
01/02/2019, 09:12
A murit Dick Miller, celebrul actor american! A jucat în peste 150 de filme GALERIE FOTO
A murit Dick Miller, celebrul actor american! A jucat în peste 150 de filme

Dick Miller, actorul care a jucat în peste 150 de filme, a murit. Starul de la Hollywood a încetat din viață din cauze naturale, la vârsta de 90 de ani. Actorul Dick Miller esre renumit pentru rolurile sale în The Terminator și Gremlins. Potrivit programului Entertainment Weekly, Miller a murit miercuri în Toluca Lake, California.

Starul de la Hollywood a debutat în cinematografie în 1950, la 22 de ani. Dick Miller a fost actorul preferat al lui Roger Corman, pentru că a făcut roluri cu adevărat memorabile, chiar dacă filmele în care a jucat au fost cu buget mic. În urmă cu o lună, familia sa îi organizase o petrecere pentru împlinirea vârstei de 90 de ani. Prima apariție a fost în rolul lui Walter Paisley din clasicul „A Bucket of Blood”, în regia lui Roger Corman.

A murit Dick Miller, celebrul actor american! A jucat cu Arnold Schwarzenegger, în Terminator

Dick Miller, actorul american care a jucat în peste 150 de filme, a murit la vârsta de 90 de ani, anunță The Hollywood Reporter. Cunoscut pentru numeroasele sale apariții în rol secundar, Dick Miller i-a stat alături și lui Arnold Schwarzenegger, în Terminator. Ultimul mare film pentru care actorul a filmat a fost celebrul Pulp Fiction. În pelicula regizată de Quentin Tarantino, Dick Miller a avut rolul „Monster Joe”, dar până la urmă marele regizor a renunțat la mai multe personaje și scene, printre care și cele cu Dick Miller.

Scena în card Dick Miller apare alături de Arnold Schwarzenegger, în Terminator

Dick Miller este renumit pentru rolurile sale în The Terminator și Gremlins. Actorul este de asemenea cunoscut pentru rolurile sale din anii 1960, The Little Shop of Horrors, Piranha din 1978, și un documentar despre el intitulat Guy Dick Miller. Cântăreața Joe Dante a scris pe o rețea de socializare că Miller a lăsat în urmă „peste 100 de spectacole, nu este rău pentru un tip care nu s-a bucurat deloc de un rol principal.” Regizorul Edgar Wright a amintit că Miller este cunoscut la Hollywood ca „regele personajelor secundare”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×