A murit Art Paul, primul om angajat de Hefner la Playboy

Sandra Popescu  
înStiri mondene
02/05/2018, 10:52
A murit Art Paul, primul om angajat de Hefner la Playboy
Art Paul a murit la vârsta de 93 de ani

A murit Art Paul, primul om angajat de Hefner la Playboy. Acesta a fost art director al revistei şi creator al logo-ului celebru astăzi în toată lumea.

Art Paul a murit la vârsta de 93 de ani, într-un spital din Chicago, din cauza unei pneumonii, după cum a declarat soţia lui, Suzanne Seed.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Art Paul a murit, la vârsta de 93 de ani

În 1953, Hugh Hefner dezvolta ideea unei noi reviste pentru bărbaţi, când a apelat la Paul, care lucra ca ilustrator şi designer în Chicago. Hefner căuta un design simplu, modern pentru revista pe care voia să o intituleze Stag Party. Dar, în aceeaşi perioadă exista o revistă Stag, iar Hefner s-a văzut nevoit să găsească un alt nume. Astfel, s-a născut Playboy.

Paul Art a realizat prima copertă, o fotografie cu Marilyn Monroe făcută în timpul unei parade, când ea saluta mulţimea, anunță News.ro. El a fost prima persoană pe care Hefner a angajat-o la Playboy. Art Paul a realizat structura revistei, dar şi prima fotografie nud – o imagine cu Monroe care stă pe un cearşaf roşu din mătase.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×