A supravieţuit unui atac de rechin! Gestul pe care l-a făcut i-a salvat viaţa!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
15/11/2017, 13:05
A supravieţuit unui atac de rechin! Gestul pe care l-a făcut i-a salvat viaţa! GALERIE FOTO

Un doctor britanic care a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surfing în Australia a declarat că a supravieţuit pentru că a lovit animalul în nas, în acelaşi fel în care a procedat şi faimosul surfer Mick Fanning în timpul unei competiţii în urmă cu doi ani, informează DPA. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Charlie Fry, în vârstă de 25 de ani, făcea surf alături de prieteni luni după-amiază la Avoca Beach de Coasta Centrală, la nord de Sydney, atunci când un rechin a sărit din apă şi l-a muşcat de umăr. „Am văzut un rechin ieşind din apă, cu dinţii, şi pur şi simplu l-am lovit în faţă” a declarat Fry pentru postul Channel Nine. „Mi-am spus: fă ceea ce a făcut Mick, dă-i un pumn în nas” a povestit bărbatul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A lovit cu pumnul în nas rechinul care l-a atacat! Medicul, inspirat de un celebru surfer

Cunoscutul surfer australian Mick Fanning a ţinut în 2015 prima pagină a ziarelor atunci când în timpul unui concurs profesionist de surfing desfăşurat în Africa Sud a lovit un rechin în faţă, atunci când a fost atacat. „Mick, îţi datorez o bere, mulţumesc foarte mult” , a declarat Fry, care locuieşte în Australia de doar două luni şi lucrează ca medic specializat în urgenţe la un spital local.

În urma atacului, Fry s-a ales cu muşcături minore la umăr şi braţ. Potrivit bărbatului, rechinul avea o lungime de aproximativ doi metri. Pe de altă parte, mass-media locală au indicat că un rechin de trei metri a fost localizat în aceeaşi zonă la puţin timp după atac, plaja adiacentă fiind închisă timp de câteva ore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×