VIDEO Toată lumea spune că l-a bătut Dumnezeu! Vezi ce a făcut tănărul, înainte să fie spulberat de ambulanţă!

Filon Stan   
în Galerie foto
20/10/2017, 14:56
VIDEO Toată lumea spune că l-a bătut Dumnezeu! Vezi ce a făcut tănărul, înainte să fie spulberat de ambulanţă!

Un tânăr din Cluj a ajuns la spital în stare gravă, la câteva minute după ce a făcut un lucru care a revoltat multă lume. Băiatul de 20 de ani a furat banii din cutia milei dintr-o biserică. Tânărul bine îmbrăcat a intrat într-o biserică din centrul oraşul pentru a se închina. Scopul lui însă era unul necurat.

Avea de gând să fure banii din cutia milei şi să fugă cu banii. Planul a fost pus la punct încetul cu încetul. Tânărul s-a aşezat pe o bancuţă şi s-a rugat timp de mai bine de o oră, când slujitorul lui Dumnezeu i-a întors spatele şi a intrat în altar. Se întâmpla chiar înainte de vecernie. Băiatul nu a stat pe gânduri. A luat banii din cutia milie şi a ieşit pe uşa bisericii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

A furat cutia milei, dar a traversat fără să se asigure

Una dintre angajatele bisericii l-a surprins şi a încercat să îl oprească, alergând chiar după el, fără succes însă. Întâmplarea a făcut ca la scurt timp tânărul să fie lovit de o ambulanţă, după ce a traversat strada printr-un loc nepermis, grăbit să fugă cu banii enoriaşilor.

Şoferul ambulanţei spune că nu a mai apucat să frâneze când acesta i-a apărut, brusc, în faţă. Tânărul a ajuns acum în grijă medicilor, fiind rănit la ambele picioare, dar este supravegheat atent şi de oamenii legii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×